raar, maar waar!

Nieuwe Poken mét 2gb USB-stick

poken_pulse_1_handsEerder dit jaar won ik een Poken Spark, de Poken als koddige sleutelhanger met een geek-functie als visitekaartje 2.0. Maar erg serieus was hij niet te noemen. Met de komst van de Poken Pulse komt daar verandering in.

De nieuwe business Poken, Poken Pulse, heeft een zeer strak design. Niet langer hoef je je te schamen als je op een meeting (borrel) een koddig Poken figuurtje uit je broekzak haalt. De Poken Pulse straalt zakelijkheid uit.

David D Ochoa
This is awesome! Finally, a “manly” poken.

1 Wat is een Poken? Dat vind je in dit artikel

<em><span style=Wat is een Poken? Dat vind je in dit artikel" />

2gb USB-Stick

Als je de klassieke Poken Spark in je USB-port stopte, gaf je computer een melding dat het een 1gb non-writeble geheugen bevatte. Echter dit bleek niet te bestaan, diverse Pokenaars hebben het poppetje gedemonteerd en kwamen toch de conclusie dat er geen 1gb geheugen in zat. Jammer, want het zou de Poken dubbel zo functioneel maken.

Bij de business Poken Pulse moeten ze deze feedback hebben gehoord, de Poken Pulse is namelijk tevens een 2gb usb geheugenstick. Daarnaast is het aantal contacten dat de business Poken Pulse kan opslaan verhoogd van 64 naar ‘honderden’.

poken_pulse_2poken_pulse_4

Kans op succes een stuk groter

Met de nieuwe business Poken Pulse heeft dit alternatief voor visitekaartjes een grote kans om door te breken. De business Poken Pulse zal het goed doen als relatiegeschenk, immers met een 2gb usb-stick is iedereen wel blij.

De business Poken Pulse is vannacht gelanceerd en waarschijnlijk zal de prijs uitkomen op €30,00 en is verkrijgbaar in vijf verschillende ontwerpen. De oude Poken Spark is verkrijgbaar vanaf €12,50 en verkrijgbaar en vele variaties.

poken_pulse_design_4poken_pulse_design_2poken_pulse_design_3poken_pulse_design_1

De Poken Pulse en de Poken Spark zijn met elkaar compatible. Meer over de Poken Pulse en Poken Spark kun je vinden op DoYouPoken.com of volg de Nederlandse King of Poken op Twitter.