RE: Wat schuilt er in jouw donkere kelder/zolder?

News Feed Forums Algemeen Discussie Forum Lifestyle Wat schuilt er in jouw donkere kelder/zolder? RE: Wat schuilt er in jouw donkere kelder/zolder?

#10253

freakenstein
Administrator

@ Sjors
Ik herken mijn jeugdangsten erg in jouw verhaal. Ik was ook als de dood voor de badkamer en de afvoerputjes. En dan met name de stemmetjes die er uit zouden kunnen komen.

@ Frank
Ja die catacomben…ik denk niet dat er hier vroeger mensen echt zijn begraven. Daarvoor is de kerk te nieuw (1936) Maar het is wel waarschijnlijk dat in de ‘catacomben’ vroeger overleden mensen daar zijn neergezet voor en na een rouwdienst. Achja ik merk er niet zo veel van..

Vroeger en nu nog steeds ben ik bang voor het donkere gedeelte aan het einde van een trap. Dit kan in een kelder zijn, maar ook gewoon de trap van de begane grond naar boven of de trap van de 1ste verdieping naar de zolder. Waarom het enge donker?
Er kan elk moment een schrikmoment komen. Iets dat uit het donker je vastpakt of naar beneden valt. Vooral als je dan net bovenaan de trap bent en dan het idee dat er ineens iets heel snel naar boven klimt om je enkels te pakken (denk aan Samara in The Ring als ze uit de put klimt)
Brrr..