RE: Wekelijkse Planning WK 50

News Feed Forums Het Geheime Staff Forum Algemeen Wekelijkse Planning WK 50 RE: Wekelijkse Planning WK 50

#12242

freakenstein
Administrator

@ Laura en Max Grote dank van mijn kant! Ik vind het erg attent van jullie!
@ Max Natuurlijk wel zonde voor al het werk dat jij verzet hebt.
@ Laura Het artikel zit nu in je postvak (en in die van Frank). Hopelijk snel genoeg.
@ iedereen. Ja, dat is ook de reden eigenlijk waarom ik meld als ik een nieuwtje heb en erover ga schrijven. En dan probeer ik ook het geheime forum door te spitten of iemand anders ook al niet op het idee gekomen was. Maar goed, we zitten met veel redacteurs dus het blijft sowieso lastig. Wel is het idd handig om dingen toch zoveel mogelijk te communiceren en misschien is een thread erover idd handig. Of de wekelijkse planning ervoor gebruiken. Als je een nieuwtje vindt en er niet direct over kan schrijven, kun je ervoor kiezen het op het forum neer te zetten. (Met bijvoorbeeld dat je er later over gaat schrijven.) Of niet op het forum neerzetten en het pas melden wanneer je er daadwerkelijk over gaat schrijven. Het risico is dan wel dat iemand anders erover geschreven heeft, maar als het goed is staat dat dan op de site….En denk dat het er vooral om gaat dat er geen dubbel werk verzet wordt.
@ Triggernils Het is zeker jammer als je leuke gamenieuwtjes hebt en je geen reactie krijgt van de game schrijvers. Ik ben van de leeshoek en mijn verstand van games is om te huilen (gaat niet verder dan Mario Kart :-), vrees ik.). Ik zou zeggen, als je na een paar dagen geen reactie heb gehad, is het misschien wat als je er zelf over gaat schrijven? Als je dat wilt natuurlijk. [hr]
Oh ja, nog een vraagje. Ik zie op de site helemaal geen recensies staan van Mo Hayder (Rot) en Stephen King (22-11-1963). Is hier een bepaalde reden voor? Bijvoorbeeld dat het toch niet voldoende horror is voor de site?