RE: Wekelijkse Planning WK 50

News Feed Forums Het Geheime Staff Forum Algemeen Wekelijkse Planning WK 50 RE: Wekelijkse Planning WK 50

#12251

freakenstein
Administrator

@laura, @frank

Ik ben even aan het rondzoeken naar een soort van plugin voor wordpress zodat we wellicht vanuit de backend kunnen invullen waar iedereen aan werkt. De plugins die het dichst bij komen van wat ik bedoel zijn todo-lists, bv: http://wordpress.org/extend/plugins/to-do-list/

Ik heb echter geen flauw idee of deze een beetje werken. Daarnaast moet iedereen dan wel inloggen om een item aan te maken over waar ze aan werken. Wellicht niet de allerbeste optie.

Maar zoals gezegd, ik denk dat een forum-thread ook niet al te handig is. Minder makkelijk door te zoeken. Het zou wel makkelijker worden als iedereen maximaal 1 post in de thread maakt, en deze edit, ipv dat er nieuwe posts worden gemaakt (dat loopt volgens mij al snel uit de klauwen…).

Ik denk ook dat het mogelijk is om zelf iets te programmeren. Maar, daar moet wel meteen bij gezegd worden dat daar waarschijnlijk wat tijd over heen gaat. Daarnaast zal er dan geen integratie zijn met wordpress (voordat ik heb uitgevogeld hoe dat werkt zijn we wel een tijdje verder). Voordeel daarvan is wel dat je dan een lijstje krijgt met bv:

naam werkt aan: nieuwsbericht sinds datum

Als je dan klaar bent of als het artikel gepost is, kun je het item updaten, zodat deze niet in de ’to-do’ sectie staat, maar in de ‘completed’ sectie.

Andere functionaliteit zou er dan achteraf nog ingeplugd kunnen worden.

Mgoed, laat maar weten wat je er van vindt, anders houden we het gewoon bij forum posts.