RE: Welke serie kijk jij op dit moment?

News Feed Forums Algemeen Discussie Forum TV-Series Welke serie kijk jij op dit moment? RE: Welke serie kijk jij op dit moment?

#10390

Freakenstein
Administrator

The Walking Dead heeft iets te veel dode momenten naar mijn zin (en dan bedoel ik voornamelijk de ietwat trage dialogen tussen de karakters en niet de zombies) Er zitten ook een paar karakters tussen waarvan ik hoop dat het verhaal van de stripreeks gevolgd gaat worden en dat ze er na dit seizoen uitgaan. De zombies zijn erg cool en de aankleding van de setting/sfeer is prima in orde. De stripreeks vind ik geweldig, maar sommige afleveringen hebben een aantal hoogtepunten, maar ook enkele bijzonder slaapverwekkende en trage stukken. Het stuk met die gevangenis en wat er allemaal omheen gebeurd is in de comic fantastisch. Benieuwd hoe trouw ze gaan zijn aan het verhaal.

Verder is Dexter seizoen 7 inderdaad weer begonnen, net als het 3e seizoen van Boardwalk Empire, het 2e van Homeland en het 2e van American Horror Story. Sons of Anarchy is al weer op de helft. Al met al genoeg om te kijken dacht ik zo…