RE: Welke serie kijk jij op dit moment?

News Feed Forums Algemeen Discussie Forum TV-Series Welke serie kijk jij op dit moment? RE: Welke serie kijk jij op dit moment?

#10295

freakenstein
Administrator

@martijn wrote:

Falling skies inmiddels uitgekeken en da’s niet echt een must. Het acteren en de sfx laten soms wat te wensen over, maar ik vond het wel leuk genoeg om uit te kijken. En mocht er een 2e seizoen komen dan kijk ik gewoon weer verder.

Ik denk er precies hetzelfde over. Niks speciaals ofzo, maar zeker vermakelijk om naar te kijken. En na het zien van het einde van seizoen 1, ben ik zeker benieuwd naar seizoen 2.

Ik heb de serie Supernatural ook een kans gegeven, maar naar het zien van 5 afleveringen heb ik besloten niet meer verder te kijken.

Nu ben ik begonnen aan de serie Haven. Net de eerste aflevering gekeken en ik moet zeggen dat ik het niet zo geweldig vond. Maar ik kijk altijd meer dan 1 aflevering om te kunnen beslissen of het wat is voor mij…dus nog even afwachten…

Als Haven ook niets is ga ik gelijk beginnen met het 2de seizoen van Dexter. Na het zien van het 1ste seizoen heeft het mij wel nieuwsgierig gemaakt naar de rest.

[hr]
@Sjors wrote:

Ik heb nu de eerste twee seizoenen van Breaking Bad gekeken. Best wel gaaf 🙂

Ziet er wel interessant uit ja. Misschien dat ik deze ook wel ga kijken. Thanks voor de tip!