RE: Welke serie kijk jij op dit moment?

News Feed Forums Algemeen Discussie Forum TV-Series Welke serie kijk jij op dit moment? RE: Welke serie kijk jij op dit moment?

#10307

freakenstein
Administrator

@Guantaz wrote:

Daar is nog maar 1 aflevering van uitgezonden toch? Misschien dat het nog beter wordt. Ik was toch erg beniewd naar deze serie.

Ik ben nu halverwege het 4de seizoen van Breaking Bad en deze serie vind ik echt helemaal geweldig.

Zodra ik klaar ben met Breaking Bad ga ik weer vrolijk verder met Dexter.

En bijna The Walking Dead ja…kan niet wachten!

Het begon met een dubbele aflevering en de derde aflevering is ook al uit. Buiten het feit dat het verhaal, het acteerwerk, de decors en de CGI nogal middelmatig zijn, slaan gewoon een heleboel dingen helemaal nergens op. Wie gaat er terug naar de prehistorie en zet hekken met houten balken om z’n kamp? Wie gaat daar met open jeeps rondrijden in een jungle met dinosauriërs? Wie bouwt er huizen die totaal geen bescherming bieden tegen de gigantische insecten? En nog meer van die dingen. Echt de meest kansloze poging om een nieuwe beschaving in de prehistorie op te zetten. Zonde van al het geld dat in die serie wordt gepompt.

De laatste drie afleveringen van Breaking Bad waren erg goed en zondag is de laatste van dit seizoen. Ben zeer benieuwd!