RE: Welke serie kijk jij op dit moment?

News Feed Forums Algemeen Discussie Forum TV-Series Welke serie kijk jij op dit moment? RE: Welke serie kijk jij op dit moment?

#10322

freakenstein
Administrator

@Don Julio wrote:

@MissLizBit Of het een gouden tip is weet ik niet, maar Boardwalk Empire heeft alweer 4 afleveringen in seizoen 2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet gekeken heb, probeer ze op te sparen voor een van die verregende zondagen die eraan gaan komen, maar werd zelf erg blij van seizoen 1.

Van The Fades en Ringer staan inmiddels een paar afleveringen klaar om te kijken. Weet er eigenlijk niks vanaf, behalve dat The Fades van de BBC is, en Buffy speelt in Ringer. Zijn het aanraders?

ps. Terra Nova, what’s up with that? Is het zo slecht dat het ooit nog eens camp/cult gaat worden?

Boardwalk Empire heb ik wel wat over gelezen, misschien dat ik hem ga proberen, zat koude zondagen in het vooruitzicht straks… En Dexter mis ik altijd op tv, ik kijk er af en toe een en hij is idd goed. Toch maar de hele reeks downloaden denk ik…

The Fades is idd van de BBC en tot nu toe bevalt hij wel. Ben sowieso wel voor BBC series (Being Human en Merlin bijvoorbeeld).

Ringer kan spannender. Het is totaal geen horror, vaag verhaal over twee verschillende tweelingzusjes die allebei door Sarah Michelle Gellar gespeeld worden, de een zet haar eigen dood in scene en de andere neemt dan haar leven over. Ben er nog niet over uit wat ik ervan vind dus ik blijf hem kijken want nu wil ik weten hoe het afloopt.

Terra Nova is zo’n typische ‘verstand op nul en kijken’ serie want er klopt natuurlijk geen reet van. Mensen uit de toekomst die teruggaan naar de Dino-tijd en dan een nieuw leven gaan beginnen in primitieve omstandigheden gemixed met de laatste technologische snufjes. Tuuuuurlijk. Maar op zich kijkt het wel lekker weg dus ik blijf kijken.

Als aanrader zeg ik; American Horror Story. Pas twee afleveringen uitgezonden maar ik kan bijna niet wachten, zit echt goed in elkaar.