Mijn afwezigheid

News Feed Forums Het Geheime Staff Forum Algemeen Mijn afwezigheid

Viewing 1 - 5 of 5 posts
 • Author
  Posts
 • #10102

  freakenstein
  Administrator

  Hey mede-vlinders,

  Ik wilde even een kort berichtje posten over wat sommigen van jullie wellicht gemerkt hebben.

  Ik heb nu een tijdje niets voor de Nachtvlinders geschreven. Voornamelijk vanwege een vreselijk drukke kerstvakantie, maar het heeft sinds kort ook een andere reden gekregen.

  Afgelopen weekend zijn mijn vriendin en ik helaas uit elkaar gegaan. Dit kwam als een enorme verrassing voor me en ik voel me er heel vervelend onder.

  Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik momenteel andere dingen aan me hoofd heb dan fijn en leuk artikelen schrijven. Tot nu toe zijn mijn avonden gevuld met steun van vrienden en mijn dagen met werk. Er blijft daardoor weinig tijd over om nog iets anders te doen.

  Ik probeer natuurlijk zo snel mogelijk weer in het schrijven te duiken aangezien ik het echt vreselijk leuk vind om te doen 🙂

  Nou, dat wilde ik even aan jullie kwijt. Dan weet iedereen waarom ik wat afwezig ben.

  Groetjes

  P.s. voor de comic recensenten, er staan nog een aantal leuke comics in mijn hier-ben-ik-mee-bezig post. Die kun je wat mij betreft wel afhandelen als je wilt. Met uitzondering van de DVD box aangezien ik die hier thuis heb liggen. Mocht je daar mee bezig gaan, stuur me dan een pm-etje, dan haal ik hem van mijn lijstje af 😉

  #12406

  freakenstein
  Administrator

  Hey Max! Ken de situatie en weet hoe lastig het is. Veel sterkte de komende tijd. Focussen op leuke dingen en je werk maakt het overigens wel makkelijker.
  Tot snel!

  #12407

  freakenstein
  Administrator

  Sterkte! Ik hoop dat je je snel weer beter voelt!

  #12408

  freakenstein
  Administrator

  Wat akelig voor je! Ik kan me idd voorstellen dat je dan niet zo’n behoefte hebt om te schrijven. Heel veel sterkte! En dank dat je dit met ons wilde delen.

  Groetjes Miriam

  #12409

  freakenstein
  Administrator

  Veel sterkte toegewenst, Max!

Viewing 1 - 5 of 5 posts

Log in to reply.