Stel jezelf voor.

News Feed Forums Algemeen Discussie Forum Overig / Chat Stel jezelf voor.

 • Creator
  Discussion
 • #9969

  freakenstein
  Keymaster

  Nieuw op het forum? Stel jezelf even voor (niet verplicht natuurlijk).

  Ikzelf:
  Martijn, 32 jaar.

  Part-time medewerker TNT, part-time huisman en part-time horror & cult webstore eigenaar. Horrorfan vanaf m’n 11e toen m’n broer opeens thuiskwam met films als A nightmare on elmstreet, Hellraiser, The Thing, etc. Ik was eigenlijk wat te jong maar mijn interesse was gewekt ๐Ÿ™‚

  Qua films kijk ik niet alleen horror maar ook Sleaze, Euro Crime, Spaghetti Western, Kung Fu en met m’n vriendin ook veel Mainstream.

  Hobby’s naast film: Muziek (Opeth, Iron Maiden, Purcupine Tree, Quemists, Prodigy), Handbal (begin volgend jaar weer), F1, Podcasts luisteren.

  Facebook

Page 1 of 2
 • Author
  Replies
 • #10724

  Freakenstein
  Administrator

  Hoi!
  Jeroen, 35 jaar. ICT medewerker, zoontje van 11 maanden (waar een boel tijd in gaat zitten).
  Horrorfan sinds ongeveer mijn 16e, ook sinds Hellraiser. Vond op een gegeven moment de slasher-revival (Scream, I Know What You Did Last Summer etc) wel erg interessant.

  Kijk ook niet alleen maar horror, maar ook blockbusters (gister Thor gezien bijvoorbeeld) en alles wat er voorbij komt. Brede interesse dus.

  Hobby’s: Ook muziek (Rammstein, Volbeat, Sick Puppies, maar ook Green Day, Foo Fighters, Nirvana, Guns n’ Roses, Metallica), gitaar spelen, geocaching (soort schatzoeken met de gps), spinning (lid van de Crazybusters), sporten in ’t algemeen, fietsen, websites maken en bier drinken.
  Facebook

  #10725

  Freakenstein
  Administrator

  Frank Mulder, 28 jaar, freelance webredacteur, zoekende naar vast.
  Het zal je verbazen, maar echt horrorfan ben ik helemaal niet zo lang, al kijk sinds de middelbare school inderdaad wel veel horror.

  Natuurlijk kijk ik ook genoeg andere genre, danwel mainstream. Behalve romcoms. Het is jammer dat Hilversum geen sneakpreviews meer heeft, dat was toch altijd mijn favoriete bioscoopbezoek.

  Naast films en serie, speel ik graag een spelletje, zowel bord als PS3. Al iets bijna 25 jaar lid van scouting Mensinghe uit Roden en initiatiefnemer voor de oprichting van studentenscouting Radix in Enschede.

  Ohja, en iets met websites.

  facebook, maar meer twitter

  #10726

  Freakenstein
  Administrator

  Oei! Dit doet me denken aan het rondje dat we altijd maken bij de anonieme alcoholisten.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Erik_Zijlstra ๐Ÿ˜Ž

  Daarnaast haat ik films, series, boeken, muziek en internet.

  Ben maar even lid geworden om dit kleine forum te supporten! Lang leve horror.

  #10727

  Freakenstein
  Administrator

  nou eh hoi!

  ik ben esther, prefer Esse ofzo, en ben 22 jaar…
  ja eh horror horror en horror?
  oh en muziek/schilderen/lezen enzo, dat omschrijft mij wel.

  #10728

  Freakenstein
  Administrator

  Ik ben Sjors (joh!) en ik ben 24 jaar. Ik heb een diploma Facility Management op zak, maar helaas nog geen werk gevonden. Dat betekent wel dat ik veel vrije tijd heb en die vul ik met: film kijken, muziek luisteren (metal, indie, folk en andere dingen die je (nagenoeg) niet op de radio hoort), schrijven, gamen, (belachelijk veel) internetten en (te weinig) lezen. Verder ga ik graag naar concerten en is รฉรฉn van mijn favoriete bezigheden toch wel gewoon chillen met vrienden.

  Ik ben een groot liefhebber van het genre horror, maar ik houd ook van SF, fantasy, surrealisme, humor en af en toe wat anders. Zowel in films als in andere media. Daarnaast heb ik sinds 2004 een behoorlijke zombie obsessie (hoofdzakelijk door Shaun of the Dead en de remake van Dawn of the Dead) ๐Ÿ˜› Ik ben vooral geรฏnteresseerd in zombiefilms en -stripboeken, maar ook eigenlijk alle andere dingen met zombies ๐Ÿ˜›

  #10729

  Freakenstein
  Administrator

  Ik ben Kim, ik ben afgestudeerd journalist, ik schrijf als freelance webredacteur voor een hoop websites, vooral muziekwebsites (3voor12/festivalinfo), maar schrijf eigenlijk over alles in wat onder de noemer kunst valt (boeken, theater, films, muziek, beeldende kunst, fotografie). En als ik nou een vaste baan in de journalistiek zou hebben, zou ik heel gelukkig zijn.

  In mijn vrije tijd ga ik dus veel naar concerten, festivals en kijk ik graag films. Ik schrijf graag en lees graag een boek, alles wat ik voor mijn werk ook doe. Ik game ook graag, maar ik neem er te weinig tijd voor en heb alleen maar een PS2, WII en DS, dus de echt vette spellen kan ik nooit spelen.

  Ik ben een horrorfan sinds een jaar of 10, ik hou vooral van vampieren, weerwolven, paranormale shizzle (Fringe, Supernatural etc), maar ook dingen als Dexter en SAW kan ik me heerlijk mee vermaken! Al heb ik naarmate ik ouder word toch meer ‘angst’ gekregen ofzo, ik kijk tegenwoordig toch vaak weg bij enge stukjes.

  En ook ik heb twitter en een eigen website

  #10730

  Freakenstein
  Administrator

  Remco is de naam 34 jaar en jongerenwerker van beroep.

  De muziek waar ik graag naar luister schakelt van hard naar keihard (Dio, Maiden, Queensryche-Entombed, Morbid Angel Behemoth).

  Speel regelmatig rpg’s met een paar vrienden (world of darkness).

  En Horror? Tja, dat begon ergens in mijn jeugd toen ik een film zag van ene Clive Barker. Hellraiser heeft me verrot en sindsdien zoek ik dat oude jeugdtrauma weer op door andere horrorfilms te kijken.

  Wes Craven heeft me dat in diezelfde jeugd ook geflikt met de eerste Nightmare. Als harmonieus gezin zaten we met z’n allen lekker op de bank een VHS’je te kijken van een willekeurige film. Vooraf had je in die tijd trailers van films die binnekort te huur waren ‘in uw lokale videotheek’. Zo kwam dus ook de trailer van Nightmare. Bloederig as hell natuurlijk. Mijn vader vroeg me de videorecorder uit te zetten. Ondergetekende durfde echter niet, kom op man, ieder weldenkend mens blijft toch uit de buurt van Freddy???

  Ik kan je nog angsthazen verhalen vertellen over het lijk dat uit het luikje valt in ‘de lift’ of de eerste keer dat ik Michael Jacksons thriller zag maar dat bespaar ik de dams en heren forumleden. Het is in die tijd (jaren 80) dat mijn horrorzaadje diep in de krochten van mijn ziel is gepland…en het zit daar nog steeds.

  #10731

  Freakenstein
  Administrator

  Welkom Remco! (en alle anderen natuurlijk ook nog)

  #10732

  Freakenstein
  Administrator

  Dank je Martijn,
  Altijd leuk om over Horror en andere aanverwante zaken te ouwehoeren ๐Ÿ™‚

  #10733

  Freakenstein
  Administrator

  @guoco, dat heb je mooi geschreven ๐Ÿ˜€

  #10734

  Freakenstein
  Administrator

  Hey dank je wel ๐Ÿ™‚

  #10735

  Freakenstein
  Administrator

  Ik ben Michiel, ben 34 jaar en ben al zolang als ik mij kan herinneren fan van het fantastische genre, waarvan horror een belangrijk deel inneemt. Ik speel, samen met een aantal vaste vrienden, sinds mijn 12e wekelijks table top rollenspel in dit zelfde genre.

  De wereld van het Oog des Meesters wordt al weer ruim een jaar of zeventien afgewisseld met de donkere setting van Vampire en Werewolf (White Wolf). Zes jaar geleden zijn we gestart met Orpheus en vier jaar terug met Mage: the Awakening. Hoewel we heel wat aan deze spellen hebben moeten sleutelen ziet het er naar uit dat beide settings weer voor enkele jaren plezier zullen zorgen.

  Ook bordspelltjes en kaartspelletjes uit het SF/horror genre kan ik niet echt links laten liggen, dus ook tijdens o.a. Zombies!!!, Grave Robbers from outer Space, Betrayal at House on the Hill en the Arkham Horror vliegen de kaarten en dobbelstenen over de tafel.

  Buiten mijn leven als fantast, kijk ik veel films en luister ik nog meer muziek, lees ik veel stripboeken, squash ik regelmatig, speel ik basgitaar en tracht te zingen in een rauwe Rock ’n Roll band genaamd Johnny Hooker!, struin ik veel concerten af en werk ik als Afdelingshoofd bij het Openbaar Ministerie (OM)

  Er zijn te veel goede films en series om een favoriet te kiezen, maar over het algemeen hebben series van HBO mijn voorkeur (zoals bijvoorbeeld Game of Thrones, Soprano’s, True Blood en Carnivale).

  #10736

  Freakenstein
  Administrator

  Lester from the Cornfield, nice to see ya, to see ya nice!

  #10737

  Freakenstein
  Administrator

  Ik ben Jasper. Ik zing in de sludge/doom metal band Starve (http://starve.bandcamp.com), heb een kantoorbaan, lees minder dan ik zou willen (zowel boeken als comics) en kijk een heleboel films en series. Horror heeft al jaren een speciaal plekje in de leegte waar mijn hart zou moeten zitten, eigenlijk sinds ik Braindead voor het eerst zag.

  #10738

  Freakenstein
  Administrator

  Ik ben Sandra aka Raven. 19 jaar oud, studeer dit schooljaar af op het MBO en begin in september op het HBO. Ik lees graag, en dan voornamelijk boeken van Stephen King. Toen ik 8 was, heb ik IT gezien, en ben toen meteen afgekickt van horrorfilms. Een paar jaar later begon ik het toch weer leuk te vinden. Dus langzamerhand ben ik toch weer op het goede pad gekomen haha! Verder hou ik van Sci-Fi en Fantasy, zowel boeken als series/films.

  Vragen zijn altijd welkom! (:

  #10739

  Freakenstein
  Administrator

  @Jasper, wat heeft Starve een smerige sound zeg. Zang(de grunts) doet me een beetje denken aan Mark Hunter van Chimaira. Nice!

  #10740

  Freakenstein
  Administrator

  ik ben bram
  21 jaar
  gek op horror (no doh :P)
  en peircings tattoo’s
  mijn momenteelen favo horror onderwerp is zombies
  maar ja dat verandert nog wel is
  ik woon in amsterdam met me vriendin (tijdelijk nog ff bij me moeder)
  en ik ben postbooden

  #10741

  Freakenstein
  Administrator

  Hoihoi!

  Ik ben dus Laura (27 jaar) In 2008 hebben Frank en ik een onderzoek naar Crossmediale Horror gedaan en sindsdien zijn wij bezig om echt iets met horror te gaan doen. In 2009 bloeide dit uit tot DeNachtvlinders.nl

  Door de week werk ik als Community Manager bij Spil Games. Ontzettend leuk! Heerlijk de hele dag bezig met games =)
  In het weekend ben ik Nachtvlinder en ben ik vooral bezig De Nachtvlinders uit te breiden of nieuwe invalshoeken te verzinnen.

  Ik hou al van horrorfilms vanaf dat ik kan lezen en films mag kijken. Monsters zijn fantastisch en geesten jagen angst aan. Ik hou van kippevel momenten. Nog steeds wil ik als hobby gaan Ghost Hunten in combi met urban exploring, maar tijd zorgt ervoor dat dit vrij lastig is.

  Naast al die horror dingen heb ik ook een lieve kant. Zo heb ik al 6 jaar roze haar en spaar ik Barbies.

  Je kunt me ook hier vinden:

  Twitter
  Facebook
  Hyves
  LinkedIn
  Google+ (waar ik niet zoveel mee doen)

  #10742

  Freakenstein
  Administrator

  Ghost Hunten snap ik maar wat is Urban Exploring? Engels voor stedentrip? ๐Ÿ™‚

  #10743

  Freakenstein
  Administrator

  Lol! Nee, dat is het niet: Urban Exploring is het bezoeken/fotograferen van verlaten gebouwen

  http://en.wikipedia.org/wiki/Urban_exploration

  Enjoy! =)

  #10744

  Freakenstein
  Administrator

  Dat is wel cool ๐Ÿ™‚ Maar in combinatie met spoken zoeken zou ik dat echt niet durven ๐Ÿ˜›

  #10745

  Freakenstein
  Administrator

  Een keer ghost hunten lijkt mij wel een keer gaaf eigenlijk!

  En ik heb in de Zoom wel eens een stuk gelezen over Urban fotografie, levert soms wel erg mooi shots op ja.

  #10746

  Freakenstein
  Administrator

  Ik ben dus Jaco.

  Ben 44 jaar, logistiek medewerker en al sind ik mij kan herinneren als klein kind fan van horror.
  De foto die ik als avatar heb komt van de Android app “Zombiebooth” af, zo zie ik er dus in het echt niet uit hoor ๐Ÿ˜‰
  Ben verder helemaal gek van My dying bride, Laibach, Anathema etc. Dus een beetje doom/gothic metal industrial herrie.

  #10747

  Freakenstein
  Administrator

  @jaco d wrote:

  De foto die ik als avatar heb komt van de Android app “Zombiebooth” af, zo zie ik er dus in het echt niet uit hoor ๐Ÿ˜‰

  Zombiebooth heb ik van de week ook ontdekt, lachen hรจ? Vooral dat gegrom en dat gehap naar je vinger (bij een touchscreen). Die van mij komt van Zombieland, daar kan je je ook zombificeren… ๐Ÿ˜›

  #10748

  Freakenstein
  Administrator

  ook maar eens doen dan;

  Ik ben een jongen van 33 jaar uit Apeldoorn en op dit moment ben ik werkzoekende. Ben op zoek naar een baan in de douane, omdat ik daar voor geleerd heb. Ben net gestopt met voetballen omdat ik het moeilijk kon combineren met mijn gezin. Ik heb een vriendin en wij hebben samen 2 kinderen, een koophuis, auto, 2 katten, enz. De liefde voor horror komt vanuit mijn jeugd want mijn ouders zijn fanatieke horror fans dus dan rol je er vanzelf wel een beetje in. Ik luister graag naar hiphop muziek en heb zelf ook een forum waar je zo’n beetje alle NL hiphop kunt downloaden die ooit gemaakt is in het verleden. Ook heb ik een US hiphop forum en daar ben ik veel meer op te vinden, omdat ik dat veel liever luister dan NL hiphop.

  Ik heb me hier aangemeld omdat ik toch wel bijna dagelijks op deze site kijk voor nieuwe info over horror. dus, KEEP UP THE GOOD WORK! ๐Ÿ˜‰

  #10749

  Freakenstein
  Administrator

  Ik ben Chris en ik ben uit ’75. Ik heb een “tik” wat horror heet. Ik vul mijn vrije tijd met: film kijken, muziek luisteren , voornamelijk hardcore/old school (gabber) en Goa/psy trance, gamen op pc/ps3/xbox360, internetten en dat dan meestal gezellig met vriend(inn)en. Verder ga ik graag naar de kleinere underground/bos feestjes.
  Ik ben voornamelijk liefhebber van het genre horror, maar ik houd ook van SF, fantasy en oorlog. Zowel in films als series. Ben tevens verzamelaar van fantasy zwaarden,bijlen en andere snuisterijen!

  #10750

  Freakenstein
  Administrator

  Wekom Guantaz en Chris!

  #10751

  Freakenstein
  Administrator

  Empoesa ( Jeroen Stuifmeel )
  37 jaar, operatieassistent, tweesteden zh Tilburg.
  Getrouwd , twee dochters.
  muziek: heavy metal , soundtracks, klassiek.
  Horror liefhebber van games, films boeken en muziek.
  Ik spaar schedel afbeeldingen, mokken asbakken ed
  Speel gitaar en ben in het bezit van een PS2, PS3, PSP en Pc.
  Amateur fotograaf.
  Via een vriend op deze site terecht gekomen door imagine FFF Amsterdam, sindsdien ben ik regelmatig bezoeker en nu ook lid. Ga zo door !

  #10752

  Freakenstein
  Administrator

  Hoi, ik ben Gert-Jan (wat verrassend), 44 jaar, uit Amsterdam. Ik ben acteur en vanaf dat ik een klein mannetje was, verzot op films. Horror, fantasy, sci-fi is het genre waar ik van hou. Ik ben opgegroeid met de Dracula en Frankenstein-films en Doctor Who (helaas veel te kort uitgezonden in NL, maar gelukkig wel uitgebracht op dvd). Leuk om met mede horror-fanaten over het genre te praten.

  #10753

  Freakenstein
  Administrator

  Nou, ik heb me hier ook maar ‘es aangemeld.
  Ik ben Lieuwe, 28, woon in Amsterdam en ik ben medewerker van horror.nl en Schokkend Nieuws, maar vooral filmliefhebber.
  Favoriete genres: de zombiefilm, de slasher, de giallo.
  Behalve van (horror)films lees ik graag, favoriete auteurs zijn o.a. Stephen King. Haruki Murakami, Dennis Lehane, Joe Hill en Mario Puzo.
  Ook hou ik wel van voetbal, niet om zelf te doen maar om te volgen. Club: Ajax natuurlijk. ๐Ÿ˜‰

  dat was het wel zo’n beetje.

  #10754

  Freakenstein
  Administrator

  Concurrent! Alarm!

  ๐Ÿ™‚ Welkom Lieuwe!

  #10755

  Freakenstein
  Administrator

  Ja, de concurrent die de boel van binnenuit gaat saboteren… :-p
  Thanx voor het welkom.

  #10756

  Freakenstein
  Administrator

  Hal.

  Ik ben beelz (yep, dat is zonder hoofdletter) ik ben verslaafd aan horror sinds ik voor het eerst een horrorfilm heb gezien, dat was Frankenstein met Boris Karloff. Ik ben goed begonnen.
  Naast horrorfilms kijk ik het liefste enorm slechte films, deels omdat ik er enorm hard om kan lachen en deels omdat er niets leuker is dan samen met andere liefhebbers van slechte films op de bank te zitten met een krat pils en de film compleet belachelijk te maken. Een beetje zoals Mystery Science Theater 3000, maar dan groffer en met alcohol.

  Ik zing en speel gitaar in een hardcore/punkband met teksten die regelmatig aan grindcore grenzen. Binnenkort gaan we de studio in om onze eerste plaat op te nemen, getiteld “Worst Kaas Scenario”. Wij houden wel van een grapje.

  Elke week zit ik met een groepje vrienden op dinsdagavond 4 uur lang rond een tafel met een potlood en een zak vol dobbelstenen, dan doen we alsof we vampieren zijn. Yep, beelz speelt Vampire: The Masquerade. Want die is wel tof, in tegenstelling tot dat stuk diabolische diarree wat ze Requiem genoemd hebben. Ik ben een Brujah. Verder game ik ook nog eens vrij veel op de PC en de Xbox en Xbox360. Ik ben een nerd en ben er trots op.

  Ik kijk iets te veel films dan goed is voor mijn portemonnee, er is namelijk niets toffer dan een enorme collectie DVD’s te hebben die bestaat uit het slechtste wat de filmwereld heeft voortgebracht.

  Na een tijd rondneuzen op de website alhier, heb ik dan toch eindelijk maar eens een account gemaakt.

  Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust. Ik zal dan mijn best doen om ze zo onsamenhangend mogelijk te beantwoorden. Eventueel met plaatjes.

  #10757

  Freakenstein
  Administrator

  Welkom! Ik ben wel benieuwd naar je band, wat is de naam?

  #10758

  Freakenstein
  Administrator

  @Lieuwe wrote:

  Welkom! Ik ben wel benieuwd naar je band, wat is de naam?

  Mijn band heet Regulier : http://www.regulier.net
  Op dit moment nog niets te beluisteren, met een maandje zal daar verandering in komen.
  Er staat wel wat op de youtubes: http://www.youtube.com/watch?v=A6-5eKTYi7k Uiteraard in de enorm slechte geluidskwaliteit die je verwacht bij een telefoon ๐Ÿ˜›

  #10759

  Freakenstein
  Administrator

  Hallo allemaal!
  Ik ben Johan. Ik ben alweer 33 (maar godzijdank zie ik er jonger uit) en ik woon in Amsterdam. Ik werk als Agent Professional bij Abn Amro. Wat dat precies inhoudt zal ik jullie besparen. Het is enigzins saai als je niet in de financiele sector zit. En als je er wel in zit vind je het vast ook saai. ๐Ÿ˜‰ Ik geef hiernaast nog wekelijks Nederlands aan ‘Nieuwe Nederlanders’ iets wat ik erg leuk vind. Ik was tot een paar jaar geleden docent in het Voortgezet Onderwijs en zo hou ik nog een beetje de link met het onderwijs.

  Ik ben al jaren fan van het genre Horror. Toen ik nog klein was en beelden voorbij zag komen op tv van The Shining was ik altijd al benieuwd wat dat nu precies was dat ik zo eng vond. Films als King Kong, Creature of the Black Lagoon en The Thing from Another World werden ooit eens ’s middags bij de Tros of de Avro uitgezonden en waren de eerste genre films die ik zag. Ik was een jaar of 7 toen ik op zolder een krant tegenkwam met een recensie van The Thing en jaren later kon ik deze dan eindelijk huren bij de videotheek. Nog steeds mijn favoriete film en heb deze sindsdien tientallen keren gezien.

  Naast horrorfilms kijken hou ik erg van uitgaan, heel veel uitgaan, spaar ik G1 Transformers en ander jaren tachtig speelgoed en lees ik graag over geschiedenis en politicologie. Ohja en ik game ook en nog veel meer. Anders moeten jullie mij maar even opzoeken op Facebook:

  http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000857250913

  #10760

  Freakenstein
  Administrator

  Mijn naam is Maarten, 31 jaar en behoorlijk lang fan horror en thrillers. Daarnaast werkzaam als interaction designer in de IT wereld en in mijn vrije tijd veel bezig met fotografie.

  De reden dat ik hier ben terechtgekomen is twitter in combinatie met het kennen van een aantal mensen hier via een vroegere studie Kunst en Techniek.

  Ik hou van veel genres, Science fiction, fantasy staan ook met regelmaat in de kast. Maar ik neig vooral naar de donkere randjes van veel dingen. Heb vooral een zwak voor de gothic inslag in horror en daarbuiten. Dracula, Frankenstein, HP Lovecraft. Het duistere en welhaast mysterieuze en minder met bloed gore en martelingen. (Al kijk ik dat ook gerust)

  #10761

  Freakenstein
  Administrator

  Hallo

  Robbert, 42 jaar, werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg.
  Heb me hier aangemeld omdat ik aangenaam verrast was door de website. Erg fijn om een horrorsite tegen te komen die niet alleen maar geรฏnteresseerd is in bloed en gore (niet dat ik daar moeite mee heb, maar goeie horror kan m.i. wel meer zijn dan alleen maar dat).
  Geen idee waar het vandaan komt maar ben al van kinds af aan gefascineerd door horror, monsters en bizarre dingen. Films natuurlijk, maar heb ook een goed gevulde boekenkast.
  Ben verder een enorme muziekfreak. Vind het moeilijk om uit te leggen waar ik precies van hou dus mensen die dit willen weten verwijs ik graag naar mijn last.fm-pagina. Zelf maak ik ook muziek, speel bas in de stoner/hardrockband The Hollow Men.

  #10762

  Freakenstein
  Administrator

  Hallo allemaal! Ik heet Elizabeth, woon in Amsterdam en ben al sinds kleins af aan gefascineerd door horror, spookverhalen, sf en fantasy.
  Ben als boekenwurm ooit begonnen aan Anne Rice en Stephen King en later ben ik verslaafd geraakt aan diverse tv series en het kijken van films met een ‘supernatural’ tintje. Goeie horror films kijk ik ook graag hoewel ik sommige (oudere) films niet meer durf te kijken wegens een trauma wat ik eraan over heb gehouden als jongedame (iets met een veels te enge clown uit de film IT, het levend villen van mensen uit Hellraiser en niet te vergeten de achillespees doorsnijden in Pet Cemetary). Yikes.
  Toevallig kwam ik deze site tegen via Google en nadat ik hem onder mijn favorieten had opgeslagen leek het me tijd om me gewoon als lid aan te melden. Wat een goeie site!

  #10763

  Freakenstein
  Administrator

  Welkom allemaal!

  #10764

  Freakenstein
  Administrator

  Yep, welkom! Mooi dat het forum groeit.

  #10765

  Freakenstein
  Administrator

  Ik ben Max, 27 jaar, uit Groningen.

  Ik ben in 2010 afgestudeerd van de uni, master Human-Machine Communication, 1 van de 2 masters van Artificial Intelligence. Na lang rondzwerven op de arbeidsmarkt ben ik dan toch in Oktober 2011 terecht gekomen bij een traineeship Java Software Ontwikkeling bij DUO (wat voorheen de IB-Groep heette, wellicht een bekendere naam).

  Ik woon samen met mijn verloofde en onze 2 katten. Ik kijk graag series en films, luister graag naar muziek en probeer af en toe ook eens een deuntje te produceren en ik speel graag spelletjes, zowel op de pc als irl. Verder ben ik ontzettend fan van Japan en Japanse cultuur en ik vind het leuk om te koken.

  Sinds kort, of eigenlijk sinds eergister ben ik hier bij de Nachtvlinders actief als gast redacteur comics, waar ik ontzettend veel zin in heb.

  Dat was het wel zo ongeveer, als je meer wilt weten, mag je het altijd vragen ๐Ÿ˜‰

  #10766

  Freakenstein
  Administrator

  Nog steeds woonachtig in groningen?

  En welkom natuurlijk!

  #10767

  Freakenstein
  Administrator

  Ik ben Nils, 31 jaar en woon in Tilburg (sinds 2 maanden)

  Ik werk als Teamleider in de financiele dienstverlening in Den Bosch. Heb daarnaast 4 jaar lang een eigen booking agency gehad voor internationale Punk, Hardcore en Metal bands. Iets wat ik binnenkort weer opnieuw ga opstarten. Daarnaast ben ik bar vrijwilliger bij 013 in Tilburg.

  Ik ben een enorme Horror Freak. Toen ik 8 was keek ik Childs Play en was ik verkocht! De laatste tijd (dankzij het internet) kijk ik vrijwel alle nieuwe vooral Amerikaanse en Britse horror films. Ik kan alles wel waarderen hoe slecht de film eigenlijk ook is.

  Vanaf deze week ben ik gastredacteur Film & TV bij De Nachtvlinders. Erg leuk om nu mijn passie voor film met anderen te kunnen delen!

  #10768

  Freakenstein
  Administrator

  Welkom allemaal! Leuk dat er twee nieuwe gastredacteuren zijn! ๐Ÿ™‚

  #10769

  Freakenstein
  Administrator

  @martijn wrote:

  Nog steeds woonachtig in groningen?

  En welkom natuurlijk!

  Nog steeds in Groningen inderdaad ^^

  #10770

  Freakenstein
  Administrator

  Hoi,

  Ik ben Jan, alias Lance, en woon met vrouw en studerende dochter in Scheveningen.
  Ik ben niet meer piep, maar ook weer niet stok.

  Mijn interesse voor het horror genre dateert uit mijn jeugd toen ik boeken van Poe en Lovecroft verslond. In de loop der jaren werd dit uitgebreid met de werken van Stephen King en Clive Barker.

  Geleidelijk aan ook geรฏnteresseerd geraakt in de genres sf en fantasy waarin ik vooral de boeken van Jack Vance en Asimov met veel plezier verteerde.

  In mijn jeugdjaren had je ook een tv-serie, The Twilight Zone. Dit waren op opzichzelfstaande verhalen waarin het fantasy/sf en horrorgenre de boventoon voerde. De avatar bij mijn profiel is het monster dat in de bioscoopfilm The Twilight Zone in volle vlucht de motor van een vliegtuig aan het mollen is.

  Sinds 2010 probeer ik zelf wat verhalen te schrijven in genoemde genres.

  #10771

  Freakenstein
  Administrator

  Welkom Jan! Publiceer je die verhalen ook online?

  #10772

  Freakenstein
  Administrator

  Welkom Jan,

  Die scene uit de Twilight Zone film is me lang bijgebleven nadat ik die film als jochie zag! En ik denk er elke vlucht weer eens aan terug! ๐Ÿ™‚

  #10773

  Freakenstein
  Administrator

  Hoi, ik ben deze week begonnen als gastredacteur boeken, en de eerste recensie staat online, over Feed ๐Ÿ™‚ Lang geleden geboren in een land far far away, lees Zuid-Limburg, en daar sinds een paar jaar weer wonend en werkend. Onderzoeker voor de kost, maar werk is 5 maanden geleden een stuk minder belangrijk geworden met de geboorte van de mooiste dochter van de hele wereld. Dus veel bezig met babymelk en fruithapjes, maar zelf ook gek op eten en drinken.

  En natuurlijk gek op horror, vooral in boekvorm. Dankzij een bijna rechtstreekse verbinding tussen Amazon en mijn brievenbus verslind ik er zoveel mogelijk. Liefst in de originele (Engelse) taal, liefst zo snel mogelijk na het uitkomen. Vrijwel alles komt aan bod, van grootmeester King via oude klassiekers als Death of Grass naar de dog-faced gods trilogie. Niet leuk vind ik het hele saw-martel gedoe, helemaal fantastisch vind ik all things zombie. En ja, zelfs van een als young-adult-chicklit-achtig weggezette serie als the last survivors kan ik geen genoeg krijgen.

  Maarja, jullie herkennen misschien wel het klassieke probleem. Dat vrienden, familie en collegaโ€™s je raar aankijken wanneer je aangeeft dat ze toch echt een keer dat ene boek moeten lezen over (alweer) het einde der wereld of schilderijen die uit zichzelf moorden. En al helemaal een stukje verder weg gaan staan wanneer je een discussie wilt beginnen over hoe intelligente, verliefd wordende zombies de lol verpesten voor de stille, schuifelende meerderheid, of aangeeft dat vampiers toch echt, echt, nee echt, niet alleen maar zwoel kijkende pubers op hun eerste date zijn.

  Ik ben dus ook erg blij dat ik als gastredacteur zelf een uitlaatklep krijg, en tegelijkertijd via site en forum van anderen kan horen wat er voor moois aan boeken, films, games en comics rondzwerft.

Page 1 of 2

Log in to reply.