Wekelijkse Planning WK 50

News Feed Forums Het Geheime Staff Forum Algemeen Wekelijkse Planning WK 50

Viewing 1 - 26 of 26 posts
 • Author
  Posts
 • #10084

  freakenstein
  Administrator

  Maandag

  • Sexy Nancy keert terug in de Hel op Aarde (Max)
  • The Walking Dead en Dexter op je Converse Sneakers? (Kim)

  Dinsdag

  • Draagbaar Zombie Safe House wint ontwerpwedstrijd (Kim)
  • Intense nieuwe trailer [REC] 3 Genesis (Nils)

  Woensdag

  • Trailer nieuwe Zombie game Playstation 3: The Last of Us (Laura)
  • Eli Roth maakt horrorserie Hemlock Grove voor Netflix (Filip)

  Donderdag

  • Skalet blij met uitstel verbod rituele slacht(Joost)
  • American Psycho slaat opnieuw toe (Johan)

  Vrijdag

  • De koning is dood, lang leve de dode koning (Max)
  • Trailer Asura’s Wrath, demo in januari speelbaar (Carlo)
  • Comic Rebel Blood: Zelfs je trouwe viervoeter is niet meer te vertrouwen (Miriam)

  Zaterdag

  • Korte post-apocalyptische film: Rosa (Frank)
  • Derde deel in Bigfoot War-reeks is uit: Food Chain (Fillip)

  Zondag

  • Kort verhaal: De Klootzak (Hanneke Boon)
  • Posters: Abraham Lincoln Vampire Hunter bij dag en nacht (Frank)

  Stukjes af, maar kleine aanpassingen nodig (afbeelding, titel etc)
  Overzicht topic Horrorfilms 2012 (in de maak)

  #12231

  freakenstein
  Administrator

  Kan iemand mij een uitleg sturen hoe ik filmpjes kan toevoegen aan artikelen? Of kan ik dat ergens terugvinden? Krijg het niet voor elkaar :)[hr]
  O en wie schrijft hier de games artikelen? Of kan ik dat ook doen? Heb 2 leuke artikel ideeen gepost die zeker nachtvlinder waardig zijn.

  #12232

  freakenstein
  Administrator

  Nieuwsartikel over The New Dead is opgestuurd naar Frank! Ik heb nog iets gevonden over een nieuwe comicserie ‘Rebel Blood’, een comic over zombies. Waarschijnlijk wel interessant voor de site. Ik heb op de nachtvlinders er nog niets over zien staan, dus ga ff kijken of ik daar ook iets over kan schrijven…

  #12233

  freakenstein
  Administrator

  @Triggernils, heb het zelf nog niet geprobeerd, maar als je een artikel schrijft, heb je linksboven het tekstveld een tabje met ‘WYSIWYG’ (What You See Is What You Get) en een tabje met ‘HTML’.

  Als je HTML aanklikt, kun je direct in de onderliggende HTML code plakken. Als je nou de embed code van het filmpje neemt (staat er meestal bij, of is wel te zien met rechtermuisknop>Copy Embed HTML) en dat in het artikel plakt, dan zou het wel eens kunnen werken.

  de embed code ziet er ongeveer zo uit (dit is een filmpje van youtube):  #12234

  freakenstein
  Administrator

  Oke thnx man! Heb het nu aangepast.. hopelijk is het zo goed.

  #12235

  freakenstein
  Administrator

  Ik heb een artikeltje klaar gezet over Eli Roth die een nieuwe horrorreeks voor TV zou mogen maken. Tegelijkertijd is het ook een nieuwsartikel over het boek waarop de reeks gebaseerd is, wan het boek is nog niet eens verschenen.

  #12236

  freakenstein
  Administrator

  @Filip Aelbrecht wrote:

  Ik heb een artikeltje klaar gezet over Eli Roth die een nieuwe horrorreeks voor TV zou mogen maken. Tegelijkertijd is het ook een nieuwsartikel over het boek waarop de reeks gebaseerd is, wan het boek is nog niet eens verschenen.

  Kwam ik ook tegen inderdaad. leuke item!

  #12237

  freakenstein
  Administrator

  Artikel ingezonden over demo van Azura’s Wrath.

  #12238

  freakenstein
  Administrator

  oh das balen! Had bijna artikel over Rebel Blood af, zie nu hier dat het al in de planning staat, geschreven door Max. Dan denk ik dat het weinig zin heeft om het artikel af te maken….

  #12239

  freakenstein
  Administrator

  @ Dancing Moonlight
  Ai dat zat er een keer aan te komen. Ik zie nu net ook dat je aangaf dat je al bezig was met het schrijven van een artikel hierover. Dit had Max ook kunnen lezen, omdat hij na jou weer een reactie post.

  Ik stel voor dat je het stuk afmaakt en dat we de jouwe plaatsen. Wel zouden we hem dan graag snel ontvangen.

  @ Max
  Kun jij je hier ook in vinden?

  #12240

  freakenstein
  Administrator

  ow crap, dat heb ik gemist :s

  Natuurlijk kan ik me daar in vinden. Beetje lullig om je al dat werk te laten doen en ik net iets sneller ben. Had ik maar beter moeten lezen 😉

  Is misschien wel een idee om iets van een thread te maken waarin staat wie wat doet. Mijn probleem is alleen dat ik op bepaalde dagen (met name woensdag en in het weekend) hard bezig ben voor de nachtvlinders, maar ondertussen wel nieuws vind. Vind het ook niet handig om alle mogelijk interessante nieuwsfeitjes in de thread te gooien en vervolgens of lang te wachten met schrijven, of uiteindelijk te besluiten dat het artikel toch niet nieuwswaardig is.

  Bij Rebel Blood vond ik dat o.a. lastig om van te voren te bepalen, of het wel een leuk artikel zou zijn.

  Hebben andere mensen hier meer/betere ideeën over? (misschien handig om een nieuwe thread voor aan te maken, maar ik moet zo de bus halen, dus heb nu geen tijd. Ben ook pas morgenavond weer thuis…)

  Iig, wat betreft het artikel, is prima hoor Laura en Dancing-moonlight 😉

  #12241

  freakenstein
  Administrator

  We moeten hier inderdaad iets op bedenken. Ik zoek ook vrijwel iedere dag naar nieuwtjes. Zo kwam ik wat tegen over de nieuwe Alan Wake game..en de nieuwste trailer van Bioshock Infinite. Maar ik schrijf in principe alleen over film. Dus heb ik Threads aangemaakt voor de game schrijvers hier. Maar blijkbaar houden zij een winterslaap want het wordt niet opgepakt.
  Dat vind ik dan weer zonde…

  Ik denk dat er gewoon via het forum meer moet worden gecommuniceerd onderling. Geef aan waar je mee bezig bent. De weekplanning is al een prima aanzet hiervoor. Maar niet iedereen reageert hier op merk ik.[hr]
  Ik maak nog een nieuwsartikel over Prometheus. Poster nieuws + geruchten.

  #12242

  freakenstein
  Administrator

  @ Laura en Max Grote dank van mijn kant! Ik vind het erg attent van jullie!
  @ Max Natuurlijk wel zonde voor al het werk dat jij verzet hebt.
  @ Laura Het artikel zit nu in je postvak (en in die van Frank). Hopelijk snel genoeg.
  @ iedereen. Ja, dat is ook de reden eigenlijk waarom ik meld als ik een nieuwtje heb en erover ga schrijven. En dan probeer ik ook het geheime forum door te spitten of iemand anders ook al niet op het idee gekomen was. Maar goed, we zitten met veel redacteurs dus het blijft sowieso lastig. Wel is het idd handig om dingen toch zoveel mogelijk te communiceren en misschien is een thread erover idd handig. Of de wekelijkse planning ervoor gebruiken. Als je een nieuwtje vindt en er niet direct over kan schrijven, kun je ervoor kiezen het op het forum neer te zetten. (Met bijvoorbeeld dat je er later over gaat schrijven.) Of niet op het forum neerzetten en het pas melden wanneer je er daadwerkelijk over gaat schrijven. Het risico is dan wel dat iemand anders erover geschreven heeft, maar als het goed is staat dat dan op de site….En denk dat het er vooral om gaat dat er geen dubbel werk verzet wordt.
  @ Triggernils Het is zeker jammer als je leuke gamenieuwtjes hebt en je geen reactie krijgt van de game schrijvers. Ik ben van de leeshoek en mijn verstand van games is om te huilen (gaat niet verder dan Mario Kart :-), vrees ik.). Ik zou zeggen, als je na een paar dagen geen reactie heb gehad, is het misschien wat als je er zelf over gaat schrijven? Als je dat wilt natuurlijk. [hr]
  Oh ja, nog een vraagje. Ik zie op de site helemaal geen recensies staan van Mo Hayder (Rot) en Stephen King (22-11-1963). Is hier een bepaalde reden voor? Bijvoorbeeld dat het toch niet voldoende horror is voor de site?

  #12243

  freakenstein
  Administrator

  Rot ligt bij Bart, Stephen King is niet binnengekomen, ga ik achteraan.
  Gamenieuws ga ik misschien ook maar eens wat meer op duiken.

  #12244

  freakenstein
  Administrator

  @Frank wrote:

  Rot ligt bij Bart, Stephen King is niet binnengekomen, ga ik achteraan.
  Gamenieuws ga ik misschien ook maar eens wat meer op duiken.

  Game nieuws wil ik afentoe ook best wat over schrijven mochten er anderen niet aan toe komen. Laat maar weten hoe je het het liefste hebt.

  #12245

  freakenstein
  Administrator

  @ Max Top! Waardeer ik!
  @ Dancing Moonlight hij staat gepland voor morgen!
  @ Iedereen
  Zal ik een “Ik ben nu bezig met..” topic aanmaken? Waarbij iedereen 1! post plaatst met de stukjes waarmee hij/zij bezig is. Is er een stuk af of wil je iets nieuws toevoegen, dan pas je de post aan.
  Op deze manier kan iedereen zien waar de rest mee bezig is.

  Idee?

  #12246

  freakenstein
  Administrator

  Goed plan Laura!

  #12247

  freakenstein
  Administrator

  Ben ik ook voor Laura!

  #12248

  freakenstein
  Administrator

  Goed bezig!

  #12249

  freakenstein
  Administrator

  @ Laura Dank! Klinkt als een heel goed idee!

  #12250

  freakenstein
  Administrator

  @dancing-moonlight geen probleem 😉 je was er ook eerder al mee bezig 😉

  @laura is een goeie oplossing voor nu, maar wordt volgens mij wat onoverzichtelijk. Ik zal kijken of ik een betere optie kan bedenken (vandaag de laatste dag van mijn java cursus gehad, dus dat moet ik nu wel kunnen ;))

  #12251

  freakenstein
  Administrator

  @laura, @frank

  Ik ben even aan het rondzoeken naar een soort van plugin voor wordpress zodat we wellicht vanuit de backend kunnen invullen waar iedereen aan werkt. De plugins die het dichst bij komen van wat ik bedoel zijn todo-lists, bv: http://wordpress.org/extend/plugins/to-do-list/

  Ik heb echter geen flauw idee of deze een beetje werken. Daarnaast moet iedereen dan wel inloggen om een item aan te maken over waar ze aan werken. Wellicht niet de allerbeste optie.

  Maar zoals gezegd, ik denk dat een forum-thread ook niet al te handig is. Minder makkelijk door te zoeken. Het zou wel makkelijker worden als iedereen maximaal 1 post in de thread maakt, en deze edit, ipv dat er nieuwe posts worden gemaakt (dat loopt volgens mij al snel uit de klauwen…).

  Ik denk ook dat het mogelijk is om zelf iets te programmeren. Maar, daar moet wel meteen bij gezegd worden dat daar waarschijnlijk wat tijd over heen gaat. Daarnaast zal er dan geen integratie zijn met wordpress (voordat ik heb uitgevogeld hoe dat werkt zijn we wel een tijdje verder). Voordeel daarvan is wel dat je dan een lijstje krijgt met bv:

  naam werkt aan: nieuwsbericht sinds datum

  Als je dan klaar bent of als het artikel gepost is, kun je het item updaten, zodat deze niet in de ’to-do’ sectie staat, maar in de ‘completed’ sectie.

  Andere functionaliteit zou er dan achteraf nog ingeplugd kunnen worden.

  Mgoed, laat maar weten wat je er van vindt, anders houden we het gewoon bij forum posts.

  #12252

  freakenstein
  Administrator

  @Max Jup zo zijn er meerdere. bijv: http://wordpress.org/extend/plugins/collabpress/screenshots/.

  Wie weet ooit. Eerst maar eens via een topic.

  #12253

  freakenstein
  Administrator

  Ik heb een nieuw artikel klaargezet rond het derde deel in de Bigfoot War-reeks 😉

  #12254

  freakenstein
  Administrator

  @ Laura Wist je dat het zombie compendium (otto penzler) al is verschenen onder een andere titel, namelijk Zombie, Zombie, Zombie? Ik vond het laatste boek voor een prikkie bij de slegte. Maar hij lijkt verdacht veel op het boek dat in januari gaat verschijnen, qua inhoud…..

  #12255

  freakenstein
  Administrator

  Trailer ParaNorman kan naar morgen
  Verder klaarstaan:
  Prometheus
  Alan Wake American Nightmare
  en nog bezig met Ghost Rider 2

Viewing 1 - 26 of 26 posts

Log in to reply.