Welke Comics lees je?

News Feed Forums Algemeen Discussie Forum Boeken & Comics Welke Comics lees je?

Viewing 1 - 26 of 26 posts
 • Author
  Posts
 • #9980

  freakenstein
  Administrator

  Fans van stripboeken hier?

  Zelf lees ik graag: The Boys, Haunt, The Dark Tower, Invincible & The Walking Dead.

  #10932

  freakenstein
  Administrator

  Ja! En ik lees van alles, maar over het algemeen de voor het grote publiek wat minder bekende stripboeken. Voor mij geen Suske & Wiske, Thorgal, Marvel of DC. Hoewel ik wel af en toe een special met Wolverine koop, want daar heb ik toch wel een zwak voor.

  De series die ik echt volg zijn The Walking Dead, DMZ, The Dark Tower en Aquablue (fan sinds m’n elfde of zo). Daarnaast koop ik nagenoeg alles met zombies en lees ik vooral graag SF, maar fantasy en horror doen het ook goed. Wat humor betreft ben ik vrij kieskeurig, omdat ik veel stripboekenhumor te flauw vind, maar bijvoorbeeld de stripboeken van Jason (pseudoniem) vind ik echt heerlijk. Gummbah en Kamagurka zijn briljant.

  Verder heb ik heel veel beginnetjes van series liggen, omdat ik over het algemeen heel slecht bijhoud waar weer een deel van is verschenen (duurt vaak heel lang). Series die ik nog wel verder wil lezen zijn bv Golden City, Hauteville House en Prometheus. Graphic Novels lees ik ook wel graag en daar heb ik er ook wel een paar van, maar die zijn vaak ontzettend duur.

  De laatste tijd lees ik helaas veel minder dan ik zou willen, omdat het nogal duur is om elke week stripboeken te kopen (wat ik wel een tijdje heb gedaan). Het liefst lees ik meerdere nieuwe stripboeken per week en als ik een stripboekenwinkel binnenloop (zoals bv het supergave Señor Hernandez in Nijmegen) dan wil ik eigenlijk alles wel kopen (ook de series die ik hier noemde als dingen die ik niet lees :P).

  #10933

  freakenstein
  Administrator

  O.a. Swamp Thing, The Sandman, DMZ, The Walking Dead, Hellboy, The BPRD, Preacher, Scalped, G.I. Joe (voornamelijk om nostalgische redenen) en het nog steeds briljante Thorgal.

  #10934

  freakenstein
  Administrator

  The BPRD heb ik wel eens zien liggen en lijkt me wel gaaf. Maar ja, ik moet altijd keuzes maken 😛

  #10935

  freakenstein
  Administrator

  Ik zou graag meer aandacht besteden aan comicnieuws op De Nachtvlinders, maar zelf heb ik er helemaal geen verstand van dus 🙁
  Dus mocht iemand willen meehelpen aan comicnieuws, ik hoor het graag 😀

  #10936

  freakenstein
  Administrator

  Ik blijf expres weg van comics want ik weet hoe ik ben en kan me daar vast ook uitstekend in “verliezen” 🙂

  #10937

  freakenstein
  Administrator

  de laaste die ik heb geleesen is de comic van night of the living dead
  ik vond um bij de abc tusen de bargains
  voor 10 euro of zo
  het is ene egte aanraader
  mooi geteekend en het geeft wat meer agtergrond info over de hoofdroll speeleres uit de film

  #10938

  freakenstein
  Administrator

  @Twitch-horror wrote:

  de laaste die ik heb geleesen is de comic van night of the living dead
  ik vond um bij de abc tusen de bargains
  voor 10 euro of zo
  het is ene egte aanraader
  mooi geteekend en het geeft wat meer agtergrond info over de hoofdroll speeleres uit de film

  Bedoel je Escape of the Living Dead? Die strip viel me wat tegen. Het geeft idd wel wat leuke achtergrond info, maar het verhaal zelf is verder vrij matig.

  #10939

  freakenstein
  Administrator

  Op dit moment The Unforgiving. De comic van het nieuwe album van Within Temptation.
  En in mijn kast wacht ook nog een Hellboy-comic en de comic Watchmen.

  #10940

  freakenstein
  Administrator

  Ik lees eigenlijk nauwelijks horrorcomics. Behalve The Walking Dead of course. Soms als er een serie word uitgebracht van Friday the 13th of Chucky dan heb ik nog wel eens de neiging om er eentje te kopen maar daar blijft het dan ook bij omdat de tekeningen en het verhaal vaak tegenvallen bij die miniseries.
  Verder koop ik altijd Detective Comics, Batman, Transformers en vele graphic novels.

  #10941

  freakenstein
  Administrator

  Ben nu toch begonnen aan wat comics. Voor de echte comic liefhebber zal het wel blasfemie zijn, maar ik lees ze digitaal op m’n iPad.

  Net Star Wars: Darth vader and the lost command uit en nu bezig met Star Wars: Dark Empire. Hierna begin ik met The Walking Dead.

  #10942

  freakenstein
  Administrator

  Heeft iemand ergens al de Hellboy box gezien van uitgeverij De Vliegende Hollander?
  Heb de losse Nederlandse vertalingen nooit gekocht, maar verzameld wil ik ze graag aanschaffen.

  Was zelf als fan van Buffy en Angel wel gecharmeerd van de reeksen die zich presenteerden als ware het een ‘nieuw seizoen’ en dus verdergingen waar Buffy en Angel op televisie waren gestopt. Bij Angel: After The Fall (in feite ‘Angel seizoen 6’) was het tekenwerk niet altijd even super, maar verhaaltechnisch was het prima. Buffy Season 8 was ook erg aardig, al moet gezegd dat de reeks wel veel breder ging dan de tv-serie (volgens de makers kwam dat omdat ze nu onbeperkt budget hadden om het over de hele wereld plaats te laten hebben) waardoor het ‘gevoel’ er nog wel in zat, maar tegelijk op andere punten helemaal niet.

  Onlangs verscheen bij Dark Horse het eerste deel van een nieuwe Baltimore reeks. De hardcover verzameling van de eerste reeks besprak ik hier op DeNachtvlinders.nl, deze tweede reeks begint veelbelovend! Ook erg top (wederom bij Dark Horse maar ook vertaald in het Nederlands) is de reeks Conan comics van de afgelopen jaren.

  #10943

  freakenstein
  Administrator

  Ik wil binnenkort eens beginnen aan Locke & Key.
  En verder lezen in The Walking Dead.

  #10944

  freakenstein
  Administrator

  Ik hou van comics met favorieten als Bone en Tellos. Maar die zijn eigenlijk te lief voor een horror-forum natuurlijk :p Dus hieronder vooral een lijstje met comics die dat wel zijn:

  Hellspawn (spin-off van Spawn, maar donkerder)
  Spawn: the Dark Ages (zie hierboven)
  30 Days of night
  the Walking Dead
  Crimson
  Darkham Vale
  Route 666

  #10945

  freakenstein
  Administrator

  Afgelopen weekend dus op de FACTS geweest en ik was van plan om ook eens wat (horror) comics op te gaan zoeken. Maar het aanbod was nogal overwelmend en ik had ook niet zo veel tijd omdat ik er zelf ook met een stand stond. Heb dus geen comic gekocht! Daarom mezelf nu maar even getracteerd op twee dikkere verzamelingen van Army of Darkness en Evil Dead. Ben benieuwd.

  En digitaal (via comixology) begonnen met een Hellraiser serie.

  En heb plannen om één of meerdere abbonementen te nemen op wat DC comics nu ze net hun series gereboot hebben.

  #10946

  freakenstein
  Administrator

  Begonnen in de eerste Army of Darkness omnibus.

  De movie adaptation vond ik niet echt goed, de film leent zich uitstekend voor een comic maar in plaats van een comic stijl hebben ze voor meer realistische tekeningen gekozen. En de humor van de film komt ook niet terug.

  Maar daarna komt Ashes to Ashes, wel in een mooie comic stijl en met de flauwe humor! Wel erg druk.

  Nu bezig in Shop till You Drop, en die net zo mooi maar een stuk overzichtelijker.

  Hierna Ash vs. Re-Animator, waar ik erg benieuwd naar ben!

  Ik las gisteren trouwens dat er een nieuwe serie van Army of Darkness komt! Misschien wel leuk nieuws voor een artikel?

  Ook begonnen in de Detective Comics (Batman) reboot en de eerste drie nummers zouden ook zo besproken kunnen worden op de Nachtvlinders want deze zijn behoorlijk duister en grenzen aan de horror.

  #10947

  freakenstein
  Administrator

  Ik wil nog steeds Fables lezen. Iemand dit al gedaan? Zoja want vond je er van =)

  #10948

  freakenstein
  Administrator

  Fables is cool. Al moet ik wel toegeven dat ik het al een tijd niet meer gevolgd heb..

  #10949

  freakenstein
  Administrator

  @ Laura; Fables gevraagd aan die goeie ouwe sint. Dus kan je er nog weinig over vertellen. Schijnt wel een hele (kwalitatief) goede comic te zijn!
  Verder lees ik:
  – The Walking Dead
  – Sandman
  – Emily the strange
  – The Unforgiving (van Within Temptation)
  – Lenora
  – Zelfmoordkonijntjes
  – Dark Ivory
  – Heroes
  – Favole (Victoria Frances; is niet helemaal een comic)

  #10950

  freakenstein
  Administrator

  Your best wager for finding the suitable look at at the proper selling price is to search online. Even though you might even now discover by yourself floundering so tissot pocket watch right here are a handful of daily life lines: It is astonishing the quality you can purchase for as minor as ??25. Brand names like Timex do excellent ranges for kids & teenagers. They have a range of digital & chronograph ranges in funky colours and makers ensure.

  Vibram Five Fingers is designed to work barefoot. They are the best equipment for the sport. Trekking – – Water sports – Fitness-Vibram Five Fingers can be used in yoga. vibram five fingers kso It is comfortable to wear. Vibram Five Fingers KSO Vibram five fingers, and two types of Vibram Five Fingers Sprint. We Vibram Five Fingers, wholesale cheap. vibramfivefingersitaly.org visit and buy his own shoes, walk barefoot.

  Classic and modern Vibram Five Fingers comes from the realm of country clothing. Adhering to the classic old European royal fashion shows that feelings of love and taste.The vibram sprint classic Vibram Five Fingers in the international fitness in Beijing July 23, 2010 said, showed that a Vibram Five Fingers shoes new wave

  However, this type of luxurious masterpiece comes with a hefty price tag. A real genuine Chanel handbag could set you back thousands of dollars and that is something that most Chanel Coco Bag people cannot afford. If you purchase a Chanel handbag at one of their brand name stores you have to account for an incredibly high lease that they pay for to be in a prime location

  they will give thoughtful concern to produce know-how worth sharing.This socket, to provide purchasers with new methods to hold into account the more mature ideal. that is Tory Burch Heels undoubtedly worried concerning the proliferation of casual and formal,as could possibly be the broad range of articles. Even more methods to suit in your clothes make you appear every evening energy easily.

  “Everything got further expensive, yet bread” – as different than designers only jacking the prices while they realized folks were willing to buy them. If you’re in the christian louboutin heel marketplace for Christian Louboutin shoes, there are so numerous refined choices from which to prefer. A few of the most democratic modes include classic pumps in smooth or evident leather with very high, slim heels. A lot of of them have very stylised toe shapes

  Your body requires good ample normal to shed extra pounds and keep an individuals compartments replenished with water as well as in shape For additional types of grafts, your tory burch flats physician will use a scalpelto remove small partitions of hair-bearing scalp,tory burch flats sale Chocolate, which will be divided into little segments andtransplanted into little cavities or slits among the scalp Using On line business prototype an agency point out

  All the shoe designs have some versatility and they fit into more than one category of designs. Shoes like the diamond wedged boot are flirty and fabulous and also very easy Tory Burch Wallets to walk in. Another favorite is the Jaden short boot which has a stacked heel and a nice ankle wrap that give them a really edgy design. There are other designs of boots that are designed with the modern woman in mind

  workare let Santos greatly appreciates, the same year, Cartier became United Kingdom Royal of Royal jewelry supplier, thisa award behind of Halomakes Cartier (Cartier) to beyond cartier sweet trinity necklace price other jewelry brand, a jumped became upper-class social of pet,and enduring.Gorgeous shop welcome and send off honored guests at the same time, “conquest and capture more people the idea of” Cartier breeding and the spread of the third generation.

  In actual fact, during the FABA together with NBA, there is a good law and regulations meant for guide multitude. Any FABA confirmed the fact that numerous jerseys get started on washington wizards jerseys wall with 3 that will 15. Together with as a rule, during the typical occasions, any structure for specifications players? multitude is certainly depending on size for shall be.

  #10951

  freakenstein
  Administrator

  Your best wager for finding the suitable look at at the proper selling price is to search online. Even though you might even now discover by yourself floundering so tissot pocket watch right here are a handful of daily life lines: It is astonishing the quality you can purchase for as minor as ??25. Brand names like Timex do excellent ranges for kids & teenagers. They have a range of digital & chronograph ranges in funky colours and makers ensure.

  Vibram Five Fingers is designed to work barefoot. They are the best equipment for the sport. Trekking – – Water sports – Fitness-Vibram Five Fingers can be used in yoga. vibram five fingers kso It is comfortable to wear. Vibram Five Fingers KSO Vibram five fingers, and two types of Vibram Five Fingers Sprint. We Vibram Five Fingers, wholesale cheap. vibramfivefingersitaly.org visit and buy his own shoes, walk barefoot.

  Classic and modern Vibram Five Fingers comes from the realm of country clothing. Adhering to the classic old European royal fashion shows that feelings of love and taste.The vibram sprint classic Vibram Five Fingers in the international fitness in Beijing July 23, 2010 said, showed that a Vibram Five Fingers shoes new wave

  However, this type of luxurious masterpiece comes with a hefty price tag. A real genuine Chanel handbag could set you back thousands of dollars and that is something that most Chanel Coco Bag people cannot afford. If you purchase a Chanel handbag at one of their brand name stores you have to account for an incredibly high lease that they pay for to be in a prime location

  they will give thoughtful concern to produce know-how worth sharing.This socket, to provide purchasers with new methods to hold into account the more mature ideal. that is Tory Burch Heels undoubtedly worried concerning the proliferation of casual and formal,as could possibly be the broad range of articles. Even more methods to suit in your clothes make you appear every evening energy easily.

  “Everything got further expensive, yet bread” – as different than designers only jacking the prices while they realized folks were willing to buy them. If you’re in the christian louboutin heel marketplace for Christian Louboutin shoes, there are so numerous refined choices from which to prefer. A few of the most democratic modes include classic pumps in smooth or evident leather with very high, slim heels. A lot of of them have very stylised toe shapes

  Your body requires good ample normal to shed extra pounds and keep an individuals compartments replenished with water as well as in shape For additional types of grafts, your tory burch flats physician will use a scalpelto remove small partitions of hair-bearing scalp,tory burch flats sale Chocolate, which will be divided into little segments andtransplanted into little cavities or slits among the scalp Using On line business prototype an agency point out

  All the shoe designs have some versatility and they fit into more than one category of designs. Shoes like the diamond wedged boot are flirty and fabulous and also very easy Tory Burch Wallets to walk in. Another favorite is the Jaden short boot which has a stacked heel and a nice ankle wrap that give them a really edgy design. There are other designs of boots that are designed with the modern woman in mind

  workare let Santos greatly appreciates, the same year, Cartier became United Kingdom Royal of Royal jewelry supplier, thisa award behind of Halomakes Cartier (Cartier) to beyond cartier sweet trinity necklace price other jewelry brand, a jumped became upper-class social of pet,and enduring.Gorgeous shop welcome and send off honored guests at the same time, “conquest and capture more people the idea of” Cartier breeding and the spread of the third generation.

  In actual fact, during the FABA together with NBA, there is a good law and regulations meant for guide multitude. Any FABA confirmed the fact that numerous jerseys get started on washington wizards jerseys wall with 3 that will 15. Together with as a rule, during the typical occasions, any structure for specifications players? multitude is certainly depending on size for shall be.

  #10952

  freakenstein
  Administrator

  Nog twee gave tp’s gelezen die eigenlijk een review verdienen op Nachtvlinders. Alleen kom ik net kijken in de comic wereld.

  – Animal man (onverwacht, maar een sterk staaltje body horror!)

  – Frankenstein – Agent of SHADE (doet wel erg denken aan Hellboy qua idee, maar toch erg gaaf)

  #10953

  freakenstein
  Administrator

  Vorige week de bundel van The Dark Tower uitgelezen. Mooi spul! Fijne donkere sfeer.

  Verder heb ik zo’n beetje alles van Chaos Comics (pre-failissement): Evil Ernie, Lady Death, Purgatory, Cremator, etc., etc.

  Tot slot fan van Slaine. Geen horror in de stricte zin des woords, wel machtig mooi.

  #10954

  freakenstein
  Administrator

  Hi all,

  I’m prepared to buy a https://muzzyshop.com/big-dig-quotunder-constructionquot-party-invitations-case-of-144.html

  Will drop me some light. Is it worth?

  #10955

  freakenstein
  Administrator

  Op dit moment lees ik Ferals van schrijver David Lapham en Gabriel Andrade. Met een grote hoeveelheid gore en sex. Lekker!

  #10956

  freakenstein
  Administrator

  Vanochtend de nieuwe Witch Doctor gelezen. Fantastische serie!!

Viewing 1 - 26 of 26 posts

Log in to reply.