Wie is wie?

News Feed Forums Het Geheime Staff Forum Algemeen Wie is wie?

Viewing 1 - 14 of 14 posts
 • Author
  Posts
 • #10024

  freakenstein
  Administrator

  Hal!

  Met allemaal nieuwe crewleden, waaronder ikzelf, lijkt het me wel handig om een voorstelrondje te doen. Dan weet iedereen wie wie is.

  Om een goede internettraditie hoog te houden begint topic starter 🙂

  Ik ga mijn spreekbeurt houden over beelz. Beelz heet eigenlijk Carlo en hij houdt van games in alle vormen en maten. Hij is ook een groot filmliefhebber en hij kijkt vrijwel alle genres, maar romcoms haat hij intens. Eigenlijk is er maar één filmgenre waar hij een grotere hekel aan heeft, dat is Twilight. Twilight is een cinematografische holocaust.

  Het favoriete filmgenre van beelz is horror en dan vooral zombies. Uiteraard zijn alle filmmonsters enorm tof, maar zombies hebben toch iets extra wat de andere klassieke monsters niet hebben. Weerwolven zijn alleen maar met volle maan slecht nieuws, vampiers heb je alleen ’s nachts last van (of als ze glinsteren, maar da’s geen probleem want die zijn vegetarisch… wait… wut?) en mummies zijn enorm traag.
  Zombies zijn wat beelz betreft de koningen en koninginnen van de filmmonsters omdat ze met zo extreem veel zijn, omdat ze vrijwel niet dood kunnen en omdat ze langzaam zijn. Vooral dat langzaam zijn en niet in staat zijn om te rennen maakt ze gevaarlijk, je gaat ze heel snel onderschatten omdat trage vijanden minder bedreigend overkomen.

  Ook wanneer beelz leest geeft hij de voorkeur aan het horrorgenre. Op dit moment leest hij Monster Nation van David Wellington.

  Buiten films, games en lezen heeft beelz nog andere hobby’s. Hij houdt wel van hobby’s. Zo schrijft hij enorm slechte gedichten welke hij soms voordraagt op literaire avonden. De eerste keer dat beelz mee heeft gedaan aan een literaire avond heeft tot zijn grote verbazing de wedstrijd gewonnen met walgelijke gedichten vol met kleurrijke taal, moord en doodslag. Deze onverwachte en onterechte winst maakte dat beelz ging kijken hoe ver je kunt gaan tot het publiek je naarbuiten sleept om je eens even lekker openbaar te lynchen. Na meerdere voordrachten, met onderwerpen variërend van prostitutie tot ongeneeslijke ziekten, is gebleken dat je met een stuk papier, een jasje en een microfoon eigenlijk alles wel kunt zeggen wat je wil.

  Een andere bezigheid van beelz is het maken van muziek. Hij vindt zelf dat hij hier wel vrij goed in is en ziet zichzelf dan ook als de Jim Morrison van deze generatie. Maar dan zonder talent.

  Beelz gaat zich hier bezighouden met het schrijven over games. Op dit moment is hij bezig met de review van RAGE. Zijn mening is over deze game is op dit moment verdeeld, maar het is nog te vroeg om hier echt iets zinnigs over te zeggen.

  Dit was mijn spreekbeurt, zijn er nog vragen?

  #11641

  freakenstein
  Administrator

  Mijn vraag is, wil je alsjeblieft want minder uitgebreid typen, ik ben van de 1.0 generatie en lees slecht van een scherm, of wil je je spreekbeurt even in boekvorm naar mij toe sturen?

  Ik ben Kim Raven. En eigenlijk pas ik niet in een hokje. Ik ben journalist, officieel voor tijdschrift, maar schrijf tegenwoordig bijna alleen voor websites. Ik ben een muziekliefhebber en schrijf dus heel veel over muziek, vooral voor Festivalinfo.nl en FOK.nl. Verder schrijf ik veel over onderwerpen die andere mensen een beetje eng vinden. En is er deze maand dus een artikel van mij over BDSM en één over kunstige homoporno verschenen in het homojongeren tijdschrift Expreszo. Daarnaast schrijf ik dus ook over horror.

  Ik hou me bezig met de boeken, want ik lees graag. Ik hou van spanning en horror op elke mogelijke manier, lekker bloederig, of lekker eng, al vind ik Dexter echt gigantisch overrated en Twilight vind ik dan wél weer leuk, maar dat komt door de mooie vrouwen én mannen in de films.

  Hmm. Andere hobby’s. Reizen. Alleen doordat ik nu mijn geld verdien bij The Body Shop als verkoopmedewerker heb ik niet zo veel geld om te reizen, maar ooit zal het goed komen. En sportklimmen. Dat ga ik binnenkort ook weer actief doen. Maar ik geloof dat ik dat wel vaker gezegd heb.

  Nou bij deze. Ik ben dus Kim. En als je mij nu nog steeds leuk lijkt, check mijn twitter @kimraven of mijn weblog http://www.kimraven.nl voor nog meer Kim 🙂 En vragen staat altijd vrij!

  #11642

  freakenstein
  Administrator

  Wie is William A. Fisher?

  Hij werd geboren als Wim Goossens op zondag 3 maart 1985 in Gent, België. Al van jongs af aan is hij gefascineerd door ‘het bovennatuurlijke’. Zo blijft hij boeken van het Griezelgenootschap herlezen, maar stort zich al vrij snel (en veel te jong) op het ‘zwaardere’ werk: Dracula, Stephen King, E.A Poe.

  Naast griezelen heeft hij ook een passie voor IT, geschiedenis en roleplay- and wargaming. Hij speelt veel Dungeons&Dragons (3.5! 4.0 is voor Twilight-grietjes!), Call of Cthulhu, Conan en zelfgebrouwen vampier RPG’s. Daarnaast is hij een fervent wargamer. Voor Warhammer Fantasy bouwde hij een Vampire Counts-legertje uit, in het Warhammer 40K-universum is hij een stoere Black Templar.

  Willie Visser studeerde Geschiedenis aan de UGent, met een focus op Klassieke Oudheid. Hij volgde ook twee jaar Journalistiek aan de Arteveldehogeschool.

  Momenteel verdient hij een beetje geld door te werken als bediende in de Sint-Baafskathedraal in Gent. Hij ontvangt er bezoekers, geeft ze een audiogids en beantwoordt vragen over het Lam Gods.

  Op freelance-basis (lees: gratis) schrijft hij voor DeWereldMorgen.be, een onafhankelijke website die nieuws brengt over sociale en politieke gebeurtenissen. Zo is hij naar Egypte gereisd tijdens de revolutie om mensen te gaan interviewen.

  Ook probeert hij het te maken in de filmwereld. Zijn eerstvolgende project zou de verfilming van ‘Watergraf’ zijn, een bovennatuurlijk verhaal over de ontmoeting tussen een geest en een levensmoeë filosoof in een oud vissershuisje in Breskens. Daarnaast werkt hij aan het script van Children of the Sea, een Lovecraft geïnspireerde horror die zich ook in Breskens afspeelt.

  En nu genoeg egotripperij 🙂

  Hoi iedereen, ik ben Wim, ga het strip- en Belgisch nieuws in de gaten houden voor deze prachtige site.

  #11643

  freakenstein
  Administrator

  Hoihoi!

  Ik ben dus Laura (27 jaar) In 2008 hebben Frank en ik een onderzoek naar Crossmediale Horror gedaan en sindsdien zijn wij bezig om echt iets met horror te gaan doen. In 2009 bloeide dit uit tot DeNachtvlinders.nl

  Door de week werk ik als Lead Community Manager Emerging Markets bij Spil Games. Ontzettend leuk! Heerlijk de hele dag bezig met games =)
  In het weekend ben ik Nachtvlinder en ben ik vooral bezig De Nachtvlinders uit te breiden of nieuwe invalshoeken te verzinnen.

  Ik hou al van horrorfilms vanaf dat ik kan lezen en films mag kijken. Monsters zijn fantastisch en geesten jagen angst aan. Ik hou van kippevel momenten. Nog steeds wil ik als hobby gaan Ghost Hunten in combi met urban exploring, maar tijd zorgt ervoor dat dit vrij lastig is.

  Naast al die horror dingen heb ik ook een lieve kant. Zo heb ik al 6 jaar roze haar en spaar ik Barbies.

  Je kunt me ook hier vinden:

  Twitter
  Facebook
  Hyves
  LinkedIn
  Google+ (waar ik niet zoveel mee doe)

  #11644

  freakenstein
  Administrator

  Zal proberen het leesbaar te houden, voor zowel de 1.0 generatie als iPhone 4S lezers 😉

  Ik ben Bart Paashuis, lang geleden geboren in een land far far away, lees Zuid-Limburg, en daar sinds een paar jaar weer wonend en werkend. Onderzoeker voor de kost, maar werk is 5 maanden geleden een stuk minder belangrijk geworden met de geboorte van de mooiste dochter van de hele wereld. Dus veel bezig met babymelk en fruithapjes, maar zelf ook gek op eten en drinken. Ik heb aan een reis door Mexico een liefde voor oude tequila overgehouden, vandaar de nickname.

  En natuurlijk gek op horror, vooral in boekvorm. Dankzij een bijna rechtstreekse verbinding tussen Amazon en mijn brievenbus verslind ik er zoveel mogelijk. Liefst in de originele (Engelse) taal, liefst zo snel mogelijk na het uitkomen. Vrijwel alles komt aan bod, van grootmeester King via oude klassiekers als Death of Grass naar de dog-faced gods trilogie. Niet leuk vind ik het hele saw-martel gedoe, helemaal fantastisch vind ik all things zombie. En ja, zelfs van een als young-adult-chicklit-achtig weggezette serie als the last survivors kan ik geen genoeg krijgen.

  Maarja, jullie herkennen misschien wel het klassieke probleem. Dat vrienden, familie en collega’s je raar aankijken wanneer je aangeeft dat ze toch echt een keer dat ene boek moeten lezen over (alweer) het einde der wereld of schilderijen die uit zichzelf moorden. En al helemaal een stukje verder weg gaan staan wanneer je een discussie wilt beginnen over hoe intelligente, verliefd wordende zombies de lol verpesten voor de stille, schuifelende meerderheid, of aangeeft dat vampiers toch echt, echt, nee echt, niet alleen maar zwoel kijkende pubers op hun eerste date zijn.

  Ik ben dus ook erg blij dat ik als gastredacteur zelf een uitlaatklep krijg, en tegelijkertijd via site en forum van anderen kan horen wat er voor moois aan boeken, films, games en comics rondzwerft.

  #11645

  freakenstein
  Administrator

  Weee, nog een introductie ^^

  Ik ben Max, 27 momenteel. Ik woon samen met mijn verloofde en 2 katten. Binnenkort start ik mijn traineeship als Java programmeur.

  Ik ben alleen, gek genoeg, helemaal niet zo’n enorme horrorfan. Het genre fascineert mij enorm, maar ik ben meestal te bang om de engste films te kijken en de engste games te spelen. Maar, zoals je zelf ook wel weet, niet alle media die onder het genre horror vallen zijn even angstaanjagend.

  Daarom zijn de comics ook mijn ding. Ik ben altijd al een fan geweest van comics, ik vind het heerlijk om met zo’n ding in mijn handen te bladeren, artwork te bewonderen en te verdwalen in de fantasierijke wereld die uiteen gezet wordt. Ik ben ook wel eens in een boek te vinden, maar veel minder dat me eigenlijk lief is. Dat is ook wel eens anders geweest. Vroeger las ik enorm veel. Maar ja, toen kreeg je het internet, en verfilming van de boeken/comics, dus waarom nog lezen als je in een fractie van de tijd het verhaal gevisualiseerd voorgeschoteld krijgt? Het antwoord op die vraag is ook de reden waarom ik nu weer naar de traditionele media trek.

  Anywho, ik ben, in tegenstelling tot eerdere posters hier, wel web 2.0 georiënteerd. Heb altijd mijn pc aan als ik thuis ben. Ik zit graag op internet, facebook, twitter, speel graag games, kijke graag films etc etc etc. Ik hou er ook van dingen te creëren, grafisch, muzikaal, webdesign en zo ook artikelen voor de nachtvlinders.

  Daarnaast ben ik ontzettend fan van koken, Japanse cultuur, anime, 3d animatie en grafische vormgeving.

  Mja, ik kan nog een hele tijd doorgaan, maar om het toch een beetje kort te houden: wil je iets specifieks weten, spreek me aan, ik ben niet verlegen 😉

  Ik ben in ieder geval blij dat ik de kans heb gekregen om iets bij te dragen aan de nachtvlinders. Ik mag dan wel niet zo’n grote horror-fan zijn, dit is wel de site die in mijn top 10 meest bezochte site van het afgelopen jaar staat ^^

  #11646

  freakenstein
  Administrator

  Laat ik ook eens een duit in het zakje doen. Ik ben Edgar, freelance redacteur/journalist van beroep en heb een voorliefde voor de duistere dingen des levens op gebied van film, comics, verhalen et cetera. Door mijn wat chaotische bestaan zijn mijn bijdragen hier op DeNachtvlinders.nl van niet al te structurele aard. Is geen onwil, wel onmacht. Ha ha… In de schaarse vrije uurtjes kijk ik graag series en films, knutsel ik zelf action figures in elkaar (ze maken ze toch nooit exact zoals ik ze wil) en lees ik veel comics. En schrijf ik her en der wat over dingen die ik leuk vind. Waar onder hier!

  #11647

  freakenstein
  Administrator

  Ik had me al voorgesteld in op het algemente forum, maar hierbij wat meer info.

  Nils Masselink, 31 jaar, woon sinds kort weer in Tilburg. Daarvoor 6 jaar in Den Bosch gewoond. Ik werk als teamleider op de afdeling Klantbeheer in de financiele dienstverlening. Heb 5 jaar lang een eigen booking agency gehad en ben nu wat plannen aan het maken om een nieuw bedrijfje op te richten gericht op events en entertainment voor zowel muziek als een crossover richting games en films. Verder werk ik 3x per maand als bar vrijwillger bij poppodium 013 hier in Tilburg.

  Naast horror films ben ik ook een groot muziekliefhebber (Punk, Rock, Metal). Hou van gamen op mn xbox maar ben daar niet heel erg goed in 🙂
  Kwa horror kijk ik voornamelijk nieuwe films en niet echt de oude 50/60/70 films. Tv series als Ghosthunters, Dexter, True Blood, Supernatural vind ik ook echt tegek. Daarom vind ik het erg tof om als gastredacteur Film & TV voor De Nachtvlinders te gaan schrijven.
  Ik heb totaal geen ervaring op het gebied van redactie werk, blogs, enzovoort. Dus alle feedback is meer dan welkom.
  Ik ben wel super enthousiast en heb er enorm veel zin in!

  Mijn facebook account is http://www.facebook.com/triggernils en mijn twitternaam is ook triggernils

  #11648

  freakenstein
  Administrator

  Zal ik ook nog maar een keer dan?

  Even lui geweest en geknipt uit het stel jezelf voor topic.

  Martijn, 33 jaar.

  Part-time medewerker Post.nl, part-time huisman en part-time horror & cult webstore eigenaar. Horrorfan vanaf m’n 11e toen m’n broer opeens thuiskwam met films als A nightmare on elmstreet, Hellraiser, The Thing, etc. Ik was eigenlijk wat te jong maar mijn interesse was gewekt 🙂

  Ik doe filmrecensies en wat iPad/iPhone app en game reviews voor de Nachtvlinders.

  Qua films kijk ik niet alleen horror maar ook Sleaze, Euro Crime, Spaghetti Western, Kung Fu en met m’n vriendin ook veel Mainstream.

  Hobby’s naast film: Muziek (Opeth, Iron Maiden, Purcupine Tree, Quemists, Prodigy), Handbal, F1, Podcasts luisteren.

  Verder op dit moment bezig om een (tweemaandelijkse) horror/cultfilmavond in Groningen van de grond te krijgen.

  Zit ook veel op facebook dus zoek me daar ook maar ff op, Martijn Knegt en OMG Entertainment heeft er ook een page.

  #11649

  freakenstein
  Administrator

  Super om te lezen wie jullie zijn! Tja dan kan ik niet achterblijven! Op de site heet ik dancing-moonlight, maar in het dagelijks leven beter bekend als Miriam. Maak de boel onveilig in Tilburg (013 woehoe!) en doe een poging mijn leven te financieren met mijn werk in een klein boekhandeltje in Breda! Naast mijn werk schrijf ik graag, op wat voor manier dan ook! Voor de nachtvlinders zal ik mij vooral richten op boeken en mogelijk series, films etc.
  Qua boeken houd ik vooral veel van horror, fantasy en enkele bijzondere literatuur (stephen king, mo hayder, justin cronin, guillermo del toro, lovecraft, poppy z. brite, charlaine harris….).
  Uiteraard ook gek op (horror) films en series; een greep uit de favorieten zijn the walking dead, true blood, dexter, supernatural, buffy/angel, being human, heroes, vampire diaries (vooral seizoen 2).
  Naast boeken en series ook een muziekliefhebber; vooral metal, hardrock en alternative.

  Ik vind het super dat ik voor deze site mag schrijven. Ik zou van schrijven graag mijn beroep willen maken en nachtvlinders is hiervoor een super leerzame ervaring en natuurlijk erg leuk 😉

  #11650

  freakenstein
  Administrator

  Boekenwinkel in Breda? Welke? Kom ik een keertje langs als ik in de buurt ben 😉

  #11651

  freakenstein
  Administrator

  Ik heb ook maar even wat lopen knippen en plakken 😛

  Hallo allemaal!
  Ik ben Johan. Ik ben alweer 33 (maar godzijdank zie ik er jonger uit) en ik woon in Amsterdam. Ik werk als Agent Professional bij Abn Amro. Wat dat precies inhoudt zal ik jullie besparen. Het is enigzins saai als je niet in de financiele sector zit. En als je er wel in zit vind je het vast ook saai. 😉 Ik geef hiernaast nog wekelijks Nederlands aan ‘Nieuwe Nederlanders’ iets wat ik erg leuk vind. Ik was tot een paar jaar geleden docent in het Voortgezet Onderwijs en zo hou ik nog een beetje de link met het onderwijs.

  Ik ben al jaren fan van het genre Horror. Toen ik nog klein was en beelden voorbij zag komen op tv van The Shining was ik altijd al benieuwd wat dat nu precies was dat ik zo eng vond. Films als King Kong, Creature of the Black Lagoon en The Thing from Another World werden ooit eens ’s middags bij de Tros of de Avro uitgezonden en waren de eerste genre films die ik zag. Ik was een jaar of 7 toen ik op zolder een krant tegenkwam met een recensie van The Thing en jaren later kon ik deze dan eindelijk huren bij de videotheek. Nog steeds mijn favoriete film en heb deze sindsdien tientallen keren gezien.

  Naast horrorfilms kijken hou ik erg van uitgaan, heel veel uitgaan, spaar ik G1 Transformers en ander jaren tachtig speelgoed en lees ik graag over geschiedenis en politicologie. Ohja en ik game ook en nog veel meer. Anders moeten jullie mij maar even opzoeken op Facebook:

  http://www.facebook.com/#!/profile.php?i…0857250913

  #11652

  freakenstein
  Administrator

  @ Max Bruna op station Breda. Wees welkom :-)!

  #11653

  freakenstein
  Administrator

  Ik had me hier nog helemaal niet voorgesteld, dus laat ik dat ook nog maar even doen. 😉

  Aan de hand van een onderzoek dus uit 2009 besloten om van De Nachtvlinders een website te maken, en plaatste sindsdien dagelijks horrornieuws. Een goede keus en binnen de kortste keren zijn we dus uitgegroeid tot een geweldig platform met een enthousiaste groep mensen 🙂

  Door de week werk ik sinds een tijdje als Internet Content Editor bij HBO in Amsterdam, en de rest van mijn tijd vul ik met De Nachtvlinders, gamen (nu Skyrim) en als de tijd het toelaat bordspellen 🙂

  Sinds wanneer ik fan ben van horror? Geen idee, het is er gewoon ergens ingeslopen 🙂

Viewing 1 - 14 of 14 posts

Log in to reply.