Categorieën
Blog

Weerbericht Lowlands 2011?

Het is duidelijk niet de beste zomer, maar het was een prachtig voorjaar. Over een week barst het Lowlands los, krijgen we dan mooi weer?

lowlands, grolsch en zonHet is duidelijk niet de beste zomer, maar het was een prachtig voorjaar. Over een week barst in Biddinghuizen het Lowlands festival los, krijgen we dan mooi weer? Als het aan de Telegraaf ligt wel, maar in hoeverre moeten we de Telegraaf eigenlijk geloven?

Facebook says: Status updates must be less than 500 characters. You have entered 1,060 characters here. Dus daarom plaatsen we het maar hier:

In het midden van de nieuwe week wordt het stabieler, droger en vooral warmer. De temperaturen liggen vanaf woensdag tussen de 20 en 25 graden. Naar verwachting houdt het warmere weer ditmaal langer aan dan tot nu toe deze zomer gebruikelijk was.

Door hogedrukimpulsen en een wind die eindelijk de westhoek verlaat, kan de warmte die zich boven Europa bevindt tot onze streken doordringen. Dat gaat de eerste dagen niet zonder slag of stoot. Er vallen geregeld buien, vooral op zondag, maar de temperaturen zijn reeds alleszins acceptabel met waarden tussen 19 en 24 graden.

Het echt droge en zonnige weer dient zich medio volgende week aan. Bij weinig winden veel zon lopen de temperaturen dan rap op naar waarden tussen 22 en 27 graden in de loop van volgende week. Voorlopig zet die tendens ook op de langere termijn door.

(disclaimer: dit weerbericht is geschreven door Telegraaf.nl, het kan op sommige punten zijn aangedikt, sappiger gemaakt of op enige andere wijze verdraaid om de lezer meer te entertainen danwel de adverteerders meer te plezieren.)

En mocht het kutweer worden, dan kunnen we nog altijd terecht de Echo voor het horrorbioscoopprogramma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.