Uitdaging: 150 films in 2010?

Op het weblog van Roel van Oeteren kwam ik deze leuke challenge tegen: Kijk 150 films in 2010. En dat klinkt natuurlijk erg simpel, maar dat zal vast niet zo zijn. De challenge bestond al een paar jaar op Elucutio, maar die blogger is er na 4 jaar mee gestopt.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Dus ik doe er ook maar aan mee. Je kunt de voorgang volgen via deze link.

Regels & Wetten:

  • Je hebt een eigen blog nodig. Bedoeling is dat je, op een speciale pagina, duidelijk aangeeft welke films je hebt gekeken. Je moet de hele filmtitel vermelden en daarachter de datum dat je hem hebt gekeken. Ook graag films nummeren met 01 t/m 150 voor het overzicht. Handig is om onder je lijst bij te houden hoeveel films je nog moet voor je de 150 haalt. Vergeet dit niet bij te werken!!
  • Vermeld bij je film lijst waar je deze challenge vandaan hebt zodat andere mensen ook nog kunnen meedoen.
  • Je mag een film maar één keer vermelden, dus als je vaker dezelfde film kijkt in 2010 is dat jouw keuze maar mag je hem toch maar één keer noteren.
  • Porno films zijn niet toegestaan, sowieso kijk je zo’n film niet helemaal af dus zou het al niet meetellen. Muziek dvd’s (denk aan concert dvd’s van Madonna, MIKA, Muse etc.) mogen ook niet. Verder is het wel toegestaan om films te noteren die je helemaal hebt gezien op tv, dvd en/of blu-ray. Natuurlijk mogen online bekeken films en gedownloade films ook op je lijst. Last but not least: natuurlijk tellen je bioscoop bezoekjes ook mee.
  • Het is de bedoeling dat de movie challenge leuk blijft en je dus geen films noteert die je niet (helemaal) hebt bekeken. Dat is vrij kansloos en je hebt jezelf er alleen mee.

Teveel?

Kijk dan deze video 342 films van 2009 in 7 minuten, gemaakt door Kees van Dijkhuizen:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=s5bc8zFUiQE&hl=nl_NL&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6]

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

1 thought on “Uitdaging: 150 films in 2010?”

Leave a Comment