Preuts Amerika

Een duet tussen Justin Timberlake en Janet Jackson tijdens de Superbowl schokte de natie toen de blote borst van Janet ineens naar buiten floepte.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De Superbowl is zon beetje het enige evenement in Amerika dat miljoenen burgers van de straat houdt. De Superbowl luidt het nieuwe American Football seizoen in en wordt altijd groots op televisie gebracht.

Tijdens de rust traden dit keer onder meer Justin Timberlake en Janet Jackson op, die samen Rock Your Body ten gehore brachten. Justin nam zijn act met Janet zeer serieus, maar schokte de natie toen hij tijdens de danspasjes ineens de bustier van Janet opentrok, waardoor haar blote borst naar buiten tuimelde.

Janet leek geschokt, maar of dit een onderdeel van de act was, is niet bekend. Zender CBS bood onmiddellijk excuses aan, want in het preutse Amerika zijn kijkers soms snel beledigd als er een blote borst op het scherm voorbij springt. Een woordvoerder van de zender laat weten dat MTV, die het muzikale gedeelte tijdens de rust voor haar rekening nam, nooit meer door CBS ingeschakeld zal worden door dit incident.

Superbowl

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Plaats een reactie