Uit de 2e kamer gezet

Het was gister een zeer gave dag! wauw ik schrijf nog ff een verslag. er komen links, fotos en fragmenten, later deze dag!

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ik werd net gebeld door Frank. LINK (studievereniging) werd gevraagd door BNN voor een geheime actie. Kwamen ze vandaag op het station in Den Haag aan, kregen ze allemaal een rode BNN trui en een masker van Balkenende. De trui moesten ze onder hun eigen dragen.

Ook kregen ze een leus: “het gaat goed, maar het kan beter. Steun BNN net als Jan Peter.” Daarmee gingen ze naar de 2e kamer die vandaag vergadering had. Na een poos wachten werden ze binnengelaten. Het masker hadden ze verstopt onder hun trui.

Door de metaaldetectoren enz. bij de bewaking langs. Een paar zijn gesnapt met het masker en werden weggestuurd. De rest werd gevraagd of zij ook een masker hadden. Iedereen ontkennen dat het zo was. Ze werden doorgelaten en gingen met de roltrap. Sommigen werden nog weer terugeroepen door de bewaking, en er werd nogmaals gevraagd of ze echt geen masker hadden.

Er was met zijn allen afgesproken om kwart over 2 hun truien uit te trekken, de maskers op te zetten en de leus roepen. Dus dat deden ze. Heel snel stonden er allemaal bewakers achter ze en werden ze dus de 2e kamer uitgeschopt.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ze werden gevraagd of ze vanavond in VARA LAAT wilden komen. Dus daar gaan ze nu heen. Het komt vanavond op Nederland 3 om 23.10! Er is ook gezegd dat ze in het nieuws op tv komen, op de radio, op teletekst en op internetsites. Dus ga allen kijken of we Frank zien.

Een stukje uit www.omroep.nl: Ophef over ledenwervingsacties BNN Enkele tientallen aanhangers van de jongerenomroep BNN hebben het vragenuurtje in de Tweede Kamer verstoord. De actievoerders riepen leuzen vanaf de publieke tribune en zetten Balkenende-maskers op. Ze werden daarop uit de zaal verwijderd.

BNN

8 gedachten over “Uit de 2e kamer gezet”

 1. We zullen het eens even aanschouwen.

  BTW ben ik het er trouwens niet mee eens, BNN moet gewoon, net als iedere omroep maar zorgen dat ze genoeg leden krijgen.

  Ik denk dat dat niet echt werkt met het roepen van leuzen. J.

  Beantwoorden
 2. Tja, ik ben zelf ook niet zo’n voorstander van dit soort acties. Maar aan de andere kant. Echt storen zal het niet zijn geweest want waar vergaderen die lui nu nog over. Het zal wel een welkome afwisseling zijn geweest. Of het BNN helpt is maar de vraag.

  Beantwoorden
 3. Ach met zo’n actie geven ze natuurlijk wel precies aan wat voor omroep ze zijn, en iedereen moet voor zichzelf maar uitmaken of ie dat leuk vindt. Ze zijn natuurlijk wel de enige omroep die zoiets doen, en dat vind ik eigenlijk genoeg bestaansrecht.

  Beantwoorden

Plaats een reactie