Nieuwe Poken mét 2gb USB-stick

poken_pulse_1_handsEerder dit jaar won ik een Poken Spark, de Poken als koddige sleutelhanger met een geek-functie als visitekaartje 2.0. Maar erg serieus was hij niet te noemen. Met de komst van de Poken Pulse komt daar verandering in.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De nieuwe business Poken, Poken Pulse, heeft een zeer strak design. Niet langer hoef je je te schamen als je op een meeting (borrel) een koddig Poken figuurtje uit je broekzak haalt. De Poken Pulse straalt zakelijkheid uit.

David D Ochoa
This is awesome! Finally, a “manly” poken.

Wat is een Poken? Dat vind je in dit artikel

2gb USB-Stick

Als je de klassieke Poken Spark in je USB-port stopte, gaf je computer een melding dat het een 1gb non-writeble geheugen bevatte. Echter dit bleek niet te bestaan, diverse Pokenaars hebben het poppetje gedemonteerd en kwamen toch de conclusie dat er geen 1gb geheugen in zat. Jammer, want het zou de Poken dubbel zo functioneel maken.

Bij de business Poken Pulse moeten ze deze feedback hebben gehoord, de Poken Pulse is namelijk tevens een 2gb usb geheugenstick. Daarnaast is het aantal contacten dat de business Poken Pulse kan opslaan verhoogd van 64 naar ‘honderden’.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

poken_pulse_3poken_pulse_2poken_pulse_4

Kans op succes een stuk groter

Met de nieuwe business Poken Pulse heeft dit alternatief voor visitekaartjes een grote kans om door te breken. De business Poken Pulse zal het goed doen als relatiegeschenk, immers met een 2gb usb-stick is iedereen wel blij.

De business Poken Pulse is vannacht gelanceerd en waarschijnlijk zal de prijs uitkomen op €30,00 en is verkrijgbaar in vijf verschillende ontwerpen. De oude Poken Spark is verkrijgbaar vanaf €12,50 en verkrijgbaar en vele variaties.

poken_pulse_design_4poken_pulse_design_2poken_pulse_design_3poken_pulse_design_1

De Poken Pulse en de Poken Spark zijn met elkaar compatible. Meer over de Poken Pulse en Poken Spark kun je vinden op DoYouPoken.com of volg de Nederlandse King of Poken op Twitter.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Filip van Dijk
Filip van Dijk
14 jaren geleden

Is de Poken pulse al via internet te bestellen? Mogelijk relatiegeschenk van maken.

Michel H
Michel H
14 jaren geleden

Hij is sowieso te bestellen via http://www.pokenpulse.eu, verder nog nergens gezien (maar ik heb ook geen uren gezocht). Als relatiegeschenk lijkt het me inderdaad een leuk idee, zeker met eigen logo erop!

farlakes
14 jaren geleden

voor 3 tienen kun je ook een 16 gig UG3-sticky halen..daar heeft IEDEREEN wat aan.
Zolang de Poken niet op de schoolpleinen van Nederland te vinden is,zal het succes uitblijven.Nu die vreselijke plastic monstertjes bij de C2000 te “krijgen” zijn,was de gewone Poken een leuk additioneel hebbedingetje geweest.Maar goed,ik teken en becommentariëer beter dan dat ik marketing (of is dat geen werkwoord?)

nah..voor drie tienen ook ff hier kijken,deze heeft wel het FUN karakter!
http://www.bitrebels.com/geek/geeky-fun-mimobot-usb/

Rene Stuifzand
14 jaren geleden

Dit artikel verscheen via Google Alerts in mijn inbox, omdat mijn naam in de rechterkolom staat bij vaste gasten. Hoezo een goede manier om mensen naar je blog te laten komen.
Ontopic: Ik denk dat het lastig is om een extra item aan je “sleutelhanger” toe te voegen. Ik dacht dat we net bezig waren om alles in 1 apparaatje te stoppen.

Rene Stuifzand
14 jaren geleden

Deze eigenschap van Google Alerts is ook een openbaring voor mij.
Mobiele telefoons worden groter, omdat de schermen groter moeten vanwege video’s, foto’s en genoeg plek voor vinger toetsen voor touchscreen.
Als het poken doorbreekt dan ik ben ik wel voor. Ik hoop alleen dat het straks  net zo eenvoudig kan met je mobiele telefoon. Een mobiele telefoon is namelijk ook een draagbare memorystick aan het worden.

Patrick Meutzner
14 jaren geleden

@Filip van Dijk

Volgens mij kun je de pokens al bestellen op http://www.pokenpulse.eu gelijk aan http://www.pokenpulse.nl

Groet Patrick Meutzner

HUUB
14 jaren geleden

jaja steeds meer opslag en steeds meer data die mensen dus bij zich houden…
.-= HUUB… matser of the dots…´s laatste blog ..Ja, dat is gezond… =-.

gontko
gontko
14 jaren geleden

Disponible aussi sur Poken France pour les francophones…..
www . pokenfrance . fr

farlakes
14 jaren geleden

merci Gontko…mais je weet ne pas oder we la dedans a zitten te wachten potvertrottoir!

Mike
13 jaren geleden

Hallo ,
Ja ook de verpakking van de Pulse ziet er beter uit.
In Belgie verkrijgbaar op http://www.amerone.be

Have fun, Mike
Amerone.be

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x