Categorieën
Weirde shit

CDA komt Hells Angels tegemoet: “geluiddempers legaliseren”

Het CDA heeft in aanloop naar de verkiezingen voorgesteld om het gebruik van geluidsdempels op schietwapens te legaliseren…

De boeren van het CDA staan er in de peilingen niet zo goed voor, het lijkt er op dat de moderne christelijke agrariër genoeg keuze heeft uit andere even zo modernere partijen.

Maar het CDA móet zetels winnen in de Eerste Kamer, nu hebben ze waarschijnlijk een-of-andere spindoctor ingeschakeld. Deze kwam mogelijk met het idee om stemmen te winnen in de criminele wereld, natuurlijk willen ze niet iedereen omkopen, maar het CDA besluit om de Hells Angels tegemoet te komen bij het verbod op stiletto’s (op messen, niet op hoge hakken) en vlindermessen.

CDA - Hells AngelsGister vroeg het CDA in de Tweede Kamer aan Staatssecretaris Fred Teeven (vvd) tijdens de vergadering over de uitbreiding van het verbod op de steekwapen om ook even het gebruik van geluiddempers toe te staan(op schietwapens, niet op hoge hakken)

Bravo! Daar win je stemmen mee, alle Hells Angels zullen ongetwijfeld direct op deze conservatieve christelijke partij stemmen. Het CDA gebruikte ‘dierenwelzijn’ nog als dekmantel voor dit voorstel, maar wie zal dat geloven?

2 reacties op “CDA komt Hells Angels tegemoet: “geluiddempers legaliseren””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.