Recensie: Elektra

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Elektra

Regie: Rob Bowman
Genre: Actie
Lengte: 96 minuten
Verschijnt niet in de Nederlandse bioscopen
http://www.elektramovie.com/

Door de woede van de moord op haar ouders heeft haar Sensei (leermeester) haar nooit volledig de techniek van Ninjutsu kunnen leren. Nu verdient Elektra haar brood als huurmoordenaar en weet ze koelbloedig ieder doelwit tot het eeuwige zwijgen te brengen. Als ze echter de weduwnaar Mark Miller (Goran Visnjic) en zijn dochter Abby (Kirsten Prout) ontmoet voordat ze de opdracht krijgt hen om te leggen, komt ze met haar emoties in de knoop. Ze besluit de opdracht af te slaan en Mark en Abby te beschermen tegen andere huurmoordenaars. Als snel blijkt er meer achter te zitten dan een simpele huurmoord en krijgt Elektra in de strijd met ’the Order of the Hand’eindelijk de kans om haar puurheid te tonen…

Mooi verhaal met een slecht uitgewerkt karakter van Elektra. Waarschijnlijk had een willekeurig andere actrice Elektra beter kunnen spelen, bijvoorbeeld Carmen Electra in een mooi pakje!
Kirsten Prout in de rol van Abby Miller speelt haar rol fantastisch en is een belofte voor de toekomst.
De titel voor mooiste ‘bad guy’ verdient Chris Ackerman in de rol van Tattoo, niet zozeer om zijn acteer werkt, maar om de special effects rond zijn character!

Blij dat deze film niet in Nederland in de bioscopen uit komt, maar wel een aanrader om op DVD te kijken.
Het LiNK-Sneak-panel cijfer: 6

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Recensie geschreven voor  de Cre8, het blad van s.v. LiNK en mede mogelijk gemaakt door Alhambra Theaters Enschede.

Plaats een reactie