Feest seizoen aangebroken

Hierbij verklaar ik het feest seizoen officieel geopend.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Altans ik vermoed dat het geopend is, krijg vele uitnodigingen. Het is ook logisch, de temperatuur daalt en mensen krijgen de neiging om net als beren in hun hol te kruipen en een winterslaap te houden.

Alleen dat is zo saai, dus we nodigen iedereen uit in ons holletje voor een beetje warmte en gezelligheid.

Dan de verwachte vraag: Dus jij geeft ook een feest? Antwoord: Ja maar pas in januari, misschien te combineren met mn huisgenoten, of misschien alleen. Misschien met thema, misschien ook niet. Niks is zeker…

ballonnen[1]

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

3 gedachten over “Feest seizoen aangebroken”

  1. Ik ga ook nog een feest geven. Ik was in mei jarig en zou in juni gaan verhuizen. Dus ik dacht, doe ik het tegelijk met een housewarming party. Maar ja nu woon ik hier al weer een poos, en nog geen feest gegeven. (Tja, dat stomme geld ook) Maar ik beloof het; t komt binnenkort echt!

    Beantwoorden
  2. Wohoo, tim vind het feest een goed id. hij 14 feb jarig, ik iets eerder dus het wordt ergens daar tussen in. Nu nog ff bedenken wie er uitgenodigt moeten worden, enzo.

    Beantwoorden

Plaats een reactie