Horror dingen

horrorcatZombies, meer zombies, dat willen we toch allemaal. En wist je dat Stephen King bezig is met het vervolg op The Shining? En tot slot niet zo heel kinderlijk kinderspeelgoed.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Vier opmerkelijke horror nieuwsberichten, die je gelezen moet hebben van de nieuwe Nederlandse horrorsite De Nachtvlinders.

Massive Multiplayer Online Zombie Game?

“When flesh-eating, shambling undead corpses invade Seattle, Undead Labs will probably be the ones responsible.” Zo staat er in het persbericht van het juist opgerichte Undead Labs. Het bedrijf wil namelijk een MMOZ op de markt brengen, een Massive Multiplayer Online Zombie Game.

Pride, Prejudice and Zombies als miniserie?

Het boek uit 1813 van Jane Austen is begin dit jaar herschreven en uitgegeven als Pride and Prejudice and Zombies. Nu is bekend geworden dat er hiervan een ook 6-delige miniserie wordt gemaakt.

Vervolg op The Shining?

Vorige week heeft Stephen King de suggestie gewekt dat hij bezig is aan een vervolg op het boek uit 1977; The Shining. Tijdens een presentatie van zijn nieuwe boek ‘Under the Dome’ liet de schrijven weten dat hij sinds de zomer aan een boek werkt over Danny Torrance uit The Shining.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

‘Schattig’ loopautootje

Als je kleine kinderen hebt, wil je ze natuurlijk direct goed opvoeden. Dat is waarschijnlijk exact wat kunstenaar Elmer Presslee moet hebben gedacht bij het ontwerpen van deze loopauto. ‘The Monster Stroller’ is een Cyclopshoofd tot in de details uitgewerkt.

2 gedachten over “Horror dingen”

 1. leuke link….

  “Ooops, I cannot find you the page you are looking for. You may try to search my site another keyword or use the navigation on your right to browse my site.”

  404

  Glapjas!
  beetje de Lolbloek uithangen op Dramaandag?

  Beantwoorden

Plaats een reactie