Jaar van de Aap

Chinees Nieuwjaar

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ja, die chineesjes doen weer gek, maar voor hun is het nu pas nieuwjaar. En wat voor nieuwjaar, een jaar van de Aap. Chinese astrologie is erg raar, dus daar moet je zelf maar lekker naar googelen.

Maar de aap valt veel over te zeggen. Zo hoorde ik vanochtend dat Italiaanse aap Berlusconni een facelift heeft ondergaan, dit brengt ons verder naar Micheal Jackson, die niet alles kinderen misbruikt maar ook zn eigen gezicht. Verder wil ik ook een melding maken voor Stichting Aap. En een melding maken dat het houden van apen als huisdier niet wettelijk verboden is.

aap

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

1 thought on “<!--:nl-->Jaar van de Aap<!--:-->”

  1. Jaar van de Aap niet goed voor Chinese apen

    PEKING – Het Jaar van de Aap, dat vorige maand is begonnen, brengt apen in Chinese dierentuinen geen geluk. De dierentuinen dwingen de dieren wegens hun verhoogde populariteit tot meer optredens, zo meldden Chinese media maandag. Een van de slachtoffers is een aap van de dierentuin in de stad Wuhan. Het achterwerk van het dier begon te slijten, nadat het tijdens het Chinese nieuwjaar steeds weer kunstjes op een fiets had moeten doen.

    Reply

Leave a Comment