In iedere man schuilt een kind (PlayStation reclame)

Een heerlijke video met een enorme waarheid. Ik herken mezelf er aardig in en ben vast niet de enige man.
Maar dan ga je je toch afvragen of er ook vrouwelijke versie van mogelijk is.

Anyways, een heerlijke PlayStation 3 reclame gemaakt door Del Campo Nazca Saatchi & Saatchi in Argentinië

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

6 gedachten over “In iedere man schuilt een kind (PlayStation reclame)”

 1. Jawel, jawel: ikke :-).

  Superfilmpje die ik nooit eerder zag, maar ik herken mezelf er ook wel in, alleen zou ik 2 paardestaartjes hebben ;-).
  Heerlijk toch, lekker kind zijn en blijven. Ik weet ook niet wie er blijer is als mijn zoon Lego krijgt, hij of ik! Uiteraard word ik dan nog blijer als het hem niet lukt om het in elkaar te zetten haha.

  Hij is mijn favoriete speelkameraadje bij Star Wars gevechten (uiteraard incl de uitschuifbare zwaarden), stoeipartijen, pijltjes schieten, ouderwets zelf gedraaide van krantenpapier, of die witte klapbesjes met een pvc buis of met de kattapult (zelf gemaakt, wat nou mag niet…) schieten uit onze zelfgemaakte hut, omstebeurt op de PS, wii of DS (en als ie op bed ligt nog ff snel een nieuw record vestigen).

  Maar ja, je leest het al, ik ben alles behalve een ‘meisje-meisje’. Dus ja hoor, ik ben wel een Freakenstein! En om Madbello bij te vallen; ik denk ook onmogelijk bij het gros van de vrouwen, aangezien die al aan de make-up zaten toen ik nog wekelijks in bomen klom haha.

  Just refusing to grow up 😉

  Beantwoorden

Plaats een reactie