Matrix Revolutions

Omdat er in het gesprek van de dag al 2 maal iets is gezegd over de nieuwe matrix, hier maar een log erover. Ik ga er hier niks over zeggen, in de reacties wel, dan kunnen mensen die hem nog niet hebben gezien gewoon niet bij de reacties kijken, wordt er voor hun niks verpest. Maar als je hem dus wel gezien hebt en je hebt wat zinnigs te melden, ga je gang.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Matrix Revolutions Trailer:

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

5 gedachten over “Matrix Revolutions”

 1. Om te beginnen vond ik het over het algemeen een goede film. Hij komt wat traag op gang met het begin in dat station, maar gaandeweg gaat het allemaal wat sneller.

  Mooi vond ik het gevecht in Zion, met al die sentinals die binnenzwermden. En het uiteindelijke gevecht tussen Neo en Agent Smith beviel me ook wel, lekker manga. Het einde is wel een beetje jammer misschien, omdat je toch verwacht dat ofwel de machines ofwel de mensen een complete overwinning zouden behalen, dus een bloedeloze vrede is wat zwakjes.

  Ok, misschien bedenk ik nog wel wat wat ik erover wil zeggen, bijvoorbeeld als ik voor de 2e keer heen ben gewees, maar in de tussentijd: iemand nog wat toe te voegen?

  Beantwoorden
 2. Nog even een opmerking over de decors: Machine City zag er echt geweeeeldig uit! Erg grappig om te zien dat ze daar ook al last van ongedierte hebben. 🙂

  Het einde was inderdaad wat zwakjes, maar het was wel te verwachten als je The Animatrix hebt gezien.

  Mensen in juichende robot-pakken in Zion waren ook grappig!

  Minpuntje: Oracle was verandert. Jammer. Kon ze niet meer meespelen na deel 2??

  Beantwoorden

Plaats een reactie