Mediamarkt Actie

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

actie

Freakenstein.nl komt in actie! Er zit al een tijdje een mediamarkt nu in Enschede. En het is een klote zaak.

Waarom? Je mag er met een rugzak niet in!! Die moet je verplicht in een kluisje doen!!

Nou bedacht ik mij twee acties!

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

1. Deze actie is het minst radicaal en bezorgt minder overlast. Zorg dat je een grote gevulde rugzak bij je hebt die gewoon weg niet in een kluisje past.

2. Deze actie lijkt mij gewoon gaaf, maar hier zijn veel mensen voor nodig. Als je bij de mediamarkt langskomt, zorg dat je een plactic tasje (met iets nutteloos erin) bij je hebt. Stop het in een kluisje, en neem de sleutel mee naar huis. Dit mag je zovaak herhalen als je zelf wil. Het doel is natuurlijk dat alle kluisjes vol zitten en je je tas wel mee naar binnen moet nemen. (het kost 1 euro, dat is je eigen bijdrage natuurlijk)

Update: Dec 30, 2003Snoepjes

Lol   gemaakt door mn huisgenoot met zn foon. Dit is zowaar een mediamarkt kluisje vol met nutteloos snoepgoed. Is dit een gevolg van de oproep?

12 gedachten over “Mediamarkt Actie”

  1. Kicken actie, waar is die mediamarkt? Ik heb zowel een grote rugzak, als heel veel kleine tasje met nutteloze dingen. Haha, wanneer spreken we af freak??

    Beantwoorden
  2. HeHe, altijd al afgevraagd waarom er kluisjes in de mm zijn.. In groningen hebben ze alleen niet zo’n streng beleid.. Als ik eens in Enschede ben vul ik ook een kluisje

    Beantwoorden
  3. Het gaat eigenlijk alleen om de MM in de klanderij in enschede, is gewoon in het centrum. Ik stel een actie periode voor van een maand. Zeg januari.

    Beantwoorden

Plaats een reactie