Zoektocht nieuwe telefoon: Vingeren?

Het is weer die periode eens per (twee) jaar, waar je een nieuwe gadget mag: een telefoon. Maarja wat kies je dan? Want je zit er ook weer langere tijd aan vast.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terugblik: HTC Touch Cruise

Eerst maar een terugblik, wat is er aan mijn huidige telefoon bevallen, wat mis ik en wat werkte gewoon kut?

Twee jaar terug koos ik voor de HTC Touch Cruise met Windows Mobile. Toen een geweldige telefoon, alles erop en eraan, GPS, 3mexapixel camera, internet.

Toch heb ik aan de telefoon getweaked: Windows Mobile was niet erg Touch, maar heel erg stylo (dat pennetje dat erbij zit) en het was traag. Met behulp van XDA-developers kon dat allemaal gefixed worden.

De service van HTC is verschrikkelijk goed, zo kun je lezen uit eerder blogs van mij.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Vingeren of toetsen

De nieuwe Windows Mobile 6.5 is een stuk vingervriendelijker, maar hoe optimaal kan het worden? Eigenlijk wil ik gewoon een toetsenbordje, da’s ideaal voor mijn vingers en tikt gewoon stukken sneller.

Toch moeten de basisfuncties gewoon te vingeren zijn natuurlijk. Wie/welk merk  is daar op dit moment goed in?

Ervaringen? Deel ze, ik kan al het advies gebruiken! 🙂

1 thought on “Zoektocht nieuwe telefoon: Vingeren?”

Leave a Comment