Stivoro-directeur boos op GeenStijl

Stivoro: provider moet weblog Geenstijl opheffen

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

DEN HAAG – De Stichting voor Volksgezondheid en Roken (Stivoro) heeft de provider van de website GeenStijl gevraagd deze website uiterlijk donderdag (heden) uit de lucht te halen.

Stivoro-directeur T. Prins meldde op deze site herhaaldelijk te zijn bedreigd. Als de provider, reclamebureau HSCG in Leeuwarden, dit niet doet, dan zal Prins juridische stappen ondernemen.

Mevrouw Prins toont zich een slechte verliezer en blijft voortdurend rookgordijnen optrekken om de aandacht af te leiden van waar het werkelijk om gaat: haar eigen blunders. Stivoro heeft geen poot om op te staan. Noch wij, noch onze provider HSCG, hebben iets strafsbaar gedaan. GeenStijl ziet een rechtzaak dan ook met vertrouwen tegemoet, aldus een van de makers van de weblog.

De redactie van GeenStijl zet op de website vraagtekens bij het aantal van ongeveer een miljoen rokers, die volgens Stivoro op 1 januari met roken wilden stoppen.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Op de website reageren lezers hier anoniem op. Daar staan volgens Prins soms de vreselijkste bedreigingen bij. Kortgeleden stelde iemand de vraag: Waar gaan haar kinderen naar school? 06-nummer Daarmee is voor Prins de zoveelste grens overschreden. Verder heeft GeenStijl haar privé-telefoonnummer bekendgemaakt.

GeenStijl zegt in een reactie hierop dat er op de site een link staat naar een persbericht van Stivoro op ANP Perssupport, waarin het gsm-nummer van Prins staat vermeld. De provider heeft toegezegd zijn uiterste best te doen om de site uit de lucht te halen, aldus Prins.

Toen ze hoorde dat het reclamebureau HSCG de provider was, viel ze bijna om van verbazing. We stonden op het punt om zaken met dit bureau te doen. Dat gaat waarschijnlijk niet door. bron NU.nl

1 gedachte over “<!--:nl-->Stivoro-directeur boos op GeenStijl<!--:-->”

 1. hahahahaha..
  ik volg elke dag geenstijl.nl..
  Deze gasten gaan hun weblog echt niet opgeven. Ze hebben de legal matters redelijk goed voor elkaar.
  En wijken nooit voor een stichting als stivoro..
  Ook hebben ze goede banden met hun provider.. die zullen geenstijl nimmer nooit eraf knikkeren

  De eerste stivoro grapjes worden al gebouwd http://www.woordvanhetjaar.nl/woord/2004/281: Stivoro als WvhJ

  Beantwoorden

Plaats een reactie