Nokia Game: De verlossing

Beste Nokia Gamer, Gefeliciteerd! Jij bent één van de winnaars van Nokia Game 2003. Met jouw uitstekende game vaardigheden heb je Flo kunnen helpen.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Je bent zelfs één van de 50 beste Nederlandse Nokia Gamers 2003! Dat moet gevierd worden. Daarom nodigen we je uit om woensdag 10 december om 19 u naar De Uithof in Den Haag te komen. Hier kunnen jij en je medewinnaars onder het genot van een drankje en een borrelhapje herinneringen aan het spel ophalen, erachter komen wie er nu eigenlijk achter een bepaalde codenaam zit en je prijs meenemen.

Want met het behoren tot de 50 beste Nokia Gamers heb je namelijk een schitterende N-Gage gewonnen. De N-Gage is een gamedeck waarop je allerlei leuke games kan spelen, zoals onder andere Tomb Raider, Tony Hawk ProSkater, Pandemonium en binnenkort FIFA 2004. Daarnaast bevat het gamedeck ook een mp3 player en radio. En nog meer leuke features, maar die laten we je zelf ontdekken (kijk ook op www.n-gage.com).

Deze uitnodiging is geldig voor 2 personen. Je kan dus met één van je ouders of je vriend(in) komen. Indien je minderjarig bent (jonger dan 18 jaar) moet je zeker vergezeld zijn van één van je ouders. De Uithof is een in- en outdoorcenter waar je allerlei sporten kan beoefenen. Na de uitreiking van de N-Gage gamedecks biedt het Nokia Game Team je nog de mogelijkheid om een uur skieën of snowboarden aan, inclusief materiaalhuur. Maar je mag natuurlijk ook lekker onder het genot van een drankje blijven bijpraten met je collega-winnaars.

Gelieve ons voor zaterdag 6 december per e-mail je deelname te bevestigen en ons de volgende gegevens te bezorgen:  Zodra we jouw bevestiging hebben ontvangen, bezorgen we je het adres van De Uithof en een routebeschrijving. Het einde van de avond is voorzien rond 10 uur. We verwachten je op 10 december!

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Het Nokia Game Team.

Nokia Game

Plaats een reactie