Sneak: Mambo Italiano

Traditioneel na iedere LiNK vergadering naar de sneak, helaas dit keer weinig animo, dus met met 2 personen en 1 grote bak popcorn gegaan….

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Mambo Italiano

Het hele verhaal draait om een van oorsprong Italiaans gezin. Maria en Gino zijn in de vijftiger jaren naar Amerika verhuisd, echter is het gedeelte van Montreal eigenlijk gewoon een klein Italiaans dorpje met Italtiaanse normen en waarden. Daar hebben ze een zoon Angelo en een dochter Anna. Angelo, reisadviseur bij een calcenter en heeft ambitie voor scriptschijven, is altijd het buitenbeentje geweest.

Als hij op zijn 27e het huis uit gaat zonder dat hij trouwt stort de wereld voor zijn ouders inelkaar. Echter dat jeugdvriend Nino bij Angelo het appartement gaat delen, is een hele opluchting voor de ouders. Dit is maar van korte duur. Angelo heeft besloten om uit de kast te komen, hij is homo en dat moet iedereen weten ook.

Een hilarische film waar de spot wordt gedreven met de Italiaanse gemeenschap. De eerste helft is een grote lach sessie, dit wordt in de 2e helft afgewisseld met emotionele scenes. Hij blijft verrassen. Deze film verdient een dikke 8, zo’n goeie komedie heb ik in geen tijden gezien!

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Zelfs de popcorn was in de eerste helft al op door een klein meisje.

1 gedachte over “<!--:nl-->Sneak: Mambo Italiano<!--:-->”

Plaats een reactie