StudentenDateOnderzoek

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om mee te doen aan een sociaalpsychologisch onderzoek? Lees dan onderstaand bericht:

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Een vierdejaars studente sociale psychologie uit Nijmegen (Monique) is opzoek naar vrijgezelle studenten die het leuk vinden om mee te doen aan een sociaalpsychologisch onderzoek. Voor haar scriptie gaat zij een soort datingservice aanbieden waarbij mensen op basis van sociaalpsychologische theorieën aan elkaar gekoppeld worden.

Vervolgens wordt gekeken of het iets wordt of niet. Je maakt dus kans om iemand te leren kennen die theoretisch perfect bij jou past. Het is allemaal geheel vrijblijvend, je krijgt eerst meer informatie erover en als je dan besluit om mee te doen krijg je als eerste stap een vragenlijst met ca. 25 vragen toegestuurd. Op basis daarvan wordt dan gekeken wie bij je past en je krijgt het email adres van die persoon. Je mag dan zelf besluiten of en hoever je wilt doorgaan. Als je dit leuk lijkt, meld je dan aan en/of vertel het door, door dit mailtje door te sturen aan je medestudenten. Er zijn minstens 500 deelnemers nodig voor het onderzoek om goeie combinaties te kunnen maken en vooral mannen zijn nodig.

date

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Plaats een reactie