Over eierballen en No Guts, No Glory

IMAG0094Dit verhaal gaat over een eierbal die de nieuwe cd ‘No Guts, No Glory‘ van Krause won. Over hoe de kat de cd na het inpakken in beslag nam.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Het begon allemaal in de vorige eeuw in het land van de eierballen, toen een klasgenootje van mij zich, tot frustratie van de docenten toe, “Marilyn” noemde.

Jaren nadat ik uit eierballenland was verhuisd en op 21 april naar de V-Day ging van de Veronica Holding, kwam ik een bijzondere muzikant tegen, maar nu noemde ze zich geen “Marilyn” meer, maar “Krauze”.

In september kreeg de eierbal zendtijd op 3FM, aan de hand daarvan heb ik een twitter-account aangemaakt: @eierbal. Waarom? Omdat de eierbal nogsteeds niet hier in Hilversum is te verkrijgen.

Loterij, een voorbeeld van marketing via social media

[flickr video=3990153159 secret=463d5fd00c w=400 h=300]

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Het toeval wil dat Krause op twitter plotseling een hele transparante loterij houdt. De eierbal won de spontane loterij van Krause en hiermee haar debuut album ‘No Guts, No Glory‘.

Allemaal pure toeval.

Muziek

De cd luistert overigens heerlijk weg. Het term electropop mag voor velen misschien een beetje eng klinken, maar veel popnummers hebben tegenwoordig electro invloeden, niks engs aan.

Meer over Krause vind je op thisiskrause.com

3 thoughts on “Over eierballen en No Guts, No Glory”

Leave a Comment